referee100 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Zrobiłem mini-platformówkę, która jako projekt miała być podobna do Mario :P. Ściągnęło już ją pięć osób, mam nadzieję, że któraś z nich coś tu powie. Wiem, że może platformówka to mało oryginalny pomysł, ale ja uwielbiam proste gry ze słabą grafiką ;). DOWNLOAD download - plik o nawie "moja_gra" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Nastepnym razem nie nazywaj gier " Moja gra" bo ni bedzie wiadomo o co chodzi :P Na poczatku pojawia sie bardzo fajny room :D Tylko ile jeszcze moze byc gier, w ktorych kulka ratuje swiat :P W pomocy sa bledy jak np. - "bomba" sterujemy ja za pomoca klawiszow. A nie czasem nią? Muzyka jest zdeczko denerwujaca i moglbys ikonke zmienic :) Dlaczego kulka ma nieskonczona ilosc zyc? Szkoda ze przy kazdym zginieciu trafiamy od razu na poczatke poziomu :angry: Gre oceniam na 7/10 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 sorry za tak banalny błąd jak nieskończona ilość żyć ;P później zmienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 pozniej ? lepiej zmien teraz jezeli zalezy Ci na opini ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 uwaga! zmiana nazwy pliku na "1". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Gra słaba, postać zlewa się z tłem, słaba grafika, monotonna, przydało by sie więcej dźwieków oprucz muzyki. Wydaje mi się że to ma byc połczenie boulder dash'a (czy jakoś tak) ze względu na część grafiki i mario. Całe wykonanie słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serge Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Grafika brzydka, grywalność żadna, zero dźwięków (chyba), muzyka może być, silnik zwykły bez dodatkowych ruchów... Bleee... Słabo... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi