baca Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Obecnieie mam jeszcze nazwy, (może Candy World?) konkretnie jeszcze nie wiem jak gra ma wyglądać, dopiero zrobiłem jednego z dwóch głównych bohaterów chłopca. Później zrobię jeszcze dziewczynkę. Ogólny zarys gry to gra w coopie wyżej wspomnianymi chłopcem i dziewczynką. Wspólnie próbują wydostać się z Candy World rozwiązując przeróżne zagadki. Gra będzie logiczną strategią. Oczywiście gra będzie dostępna na ios/win8 co do androida jeszcze nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Sugeruję powiększyć ręce, bądź zrobić je bardziej sferyczne (jak nogi), bo obecnie (według mnie) odstają dość od reszty postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 a czemu dzieci chcą się wydostać z "candy world"? przecież to jak raj dla nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 a czemu dzieci chcą się wydostać z "candy world"? przecież to jak raj dla nich Może się już zawory skleiły i szukają kogoś, kto rozklei je i dopuści do porządnego kibelka? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Wszystko ladnie pięknie ale na takie zalążki pomysłów to threef anty dobre trzy i pół roku temu temat założył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 a czemu dzieci chcą się wydostać z "candy world"? przecież to jak raj dla nich Też mi to przyszło do głowy, ale ile można jeść słodyczy:D. Zwłaszcza też, że gra będzie polegała na jedzeniu cukierków:D Dziewczynka prawie gotowa: Może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ładnie :P fajnie wygląda ten outline:D chce zobaczyć to w ruchu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jak fajnie i szybko takie proste modele robi się a wyglądają w miarę dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Drogi ten toon shader? Podaj mi jego nazwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 nazwa to Toon Shader/Basic Outline i jest w standardowych assetach Unity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 :o muszę częściej zaglądać do tych assetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Podoba mnie się to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi