kriso99 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Tytuł: Potehis Gatunek: Platformówka Opis: naszym zadaniem jest dotrzeć 2 postaciami do drzwi jednocześnie, omijając wiele rodzajów przeszkód. Cała trudność w tym ze trzeba sterować 2 postaciami jednocześnie, znajdującymi sie na osobnych mapach. Autorzy: Programowanie: Krzysztof "Kriso99" Kołos Grafika: Mateusz "Pelski" Pełka Muzyka: wkrótce... Screeny: oczywiście to nie jest ostateczna wersja, czeka mnie jeszcze sporo pracy, czekam na wasze opinie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczoholik Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Szmalu zawala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 no niestety, czekam ponad tydzien zanim wrzuci. btw. zainteresowanie tym tematem jest znikome, a warto... musze chyba wam pokazac gameplay na filmiku, zrobilem wszystko zgodne z androidowymi trendami, nawet przewijanie palcem, czy laczenie z FB(chociaż tutaj to nie istotne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 A czym gra się wyróżnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Nie no stary, ale żeby sterować kwadratami? Mogłeś się bardziej wysilić. Poza tym, to chyba całkiem ok, trochę pograłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ereg Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 mnie sie calkiem podoba, moze tylko poprawic jakies drobnostki, grafike gwiazdek albo stzralki u vyboru lvl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Lawa chyba z podstawowego gm'a? Ale ogólnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 sheriff99: racja, lawa z gm 8 :) ereg: dawaj wiecej szczegółów, grafik dostanie robote :) nikas: kwadrat to podstawa, sklep z postaciami do wyboru w drodze uzjel: yyy nie wiem, nie widzialem jeszcze takiej gry na GP, sa 2 postacie ktorymi sterujesz jednoczesnie, mysle ze wystarczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 sheriff99: racja, lawa z gm 8 :) ereg: dawaj wiecej szczegółów, grafik dostanie robote :) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ereg Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 butony na next lvl/retry/menu mi niedzalajo v fullscreen :) chyba so kdzies .. na innym miejscu kiedy dam spacje to 17(lvl7) a 23(lvl16) nieliczo gwiazdek 17 i 23 so bez score enter kasuje caly postep na 21 niechcocy dalem i znow od lvl1 levely grywalne, pozniej trudniejsze, ale da sie :) moze 15 lvl byl dosyc na millimmetrowe skakanie grafika: moze jesce coiny, v zasadzie zrobic je mniej "plaskie" i menu buttony play etc tez mnej plaskie cos v sytlu info buttonu menu inaczej ladne, ale troche nudne :thumbsup: moze cos dla ozywienia? w grze nietrzeba sie zaduzo rozpraszac, ale menu cos innego trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 wow elegancka recenzja, dzieki przyciski na fullscren moga nie działac, bo sa na zasadzie <>gui_x,y enter zeczywiscie usuwa zapis, sry.... dam ci na pw kod,do odblokowania wszystkich lvl " kiedy dam spacje to 17(lvl7) a 23(lvl16) nieliczo gwiazdek 17 i 23 so bez score"- nie rozumiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ereg Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 ...17 i 23 so bez score"- nie rozumiem :)juz niewazne. dopiero teraz zauwazylem, ze jak duzo umieram to obniza wartosc spelnienia gwiazd. pomylila mnie mozlivosc przejscia do nastepnego lvl bez zdobycia gwiazdy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Uch, powoli już nie wiem, czy nie nadążam za językowymi trendami, czy coraz mniej osób potrafi użyć języka polskiego poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 @Phoenix Ereg to nasz czeski przyjaciel, dlatego może polskiego języka aż tak dobrze nie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 A, to zwracam honory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 jak by sie komuś chciało to dałem link do apk na androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quzziy Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 A do sklepu tego nie dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 jestem w trakcie, dzieki ze pytasz no i za refresh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 udało sie wrzucic na wlasnego google play :P jeżeli komus sie to podobało/podoba poprosze o opinie na google play, nie ukrywam, znacznie mi to pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi