Uzjel Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Cześć. Chłopaki, dziewczyny, jest do was sprawa. Piszę do was ze względu na to, że wiem, że na tym forum jest kilka utalentowanych osób, które z pewnością poradziłyby sobie z powierzonymi zadaniami. Firma dla której aktualnie robię projekt poszukuje grafika pixelart do gry na urządzenia mobilne. Zależy nam na dostępności, grafiki muszą być wykonywane w bardzo szybkim czasie - deadline. Jeżeli ktoś jest z okolic Warszawy, chcielibyśmy się spotkać. Jeżeli nie - nie ma przeszkód. Umowa o dzieło, wynagrodzenie adekwatne do umiejętności. Przed rozpoczęciem prac potrzebna będzie wycena na podstawie listy wymagań. Chętnych proszę o kontakt na PW bądź maila contact@oxgames.pl, podeślijcie również jakieś swoje pracki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Myślałem że OxGames zostało sprzedane, gdzieś tak miałeś napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Maja 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Myślałem że OxGames zostało sprzedane, gdzieś tak miałeś napisane Firma dla której aktualnie robię projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Aha, zmylił mnie dział w którym został zamieszczony temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi