Piotrek1910 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Tytuł: GameDos Starter 2 Opis: O to druga część moje programu. Poprzednia wersja nie została jakoś za bardzo przyjęte więc postanowiłem napisać ten program od nowa. Nowości: -możliwość konfiguracji, -samouczki, -możliwość stworzenia pliku .exe (z ikoną) zamiast .bat. Download: Framework 4.5 Download Framework 4.0 Download Nie jestem pewny jak działa. Rozmiar pliku: 2,13 MB Autorzy: Programowanie: Piotrek1910 Screeny: Tak wygląda program: Menu konfiguracji: Lista samouczków :D Błędy, bugi, glicze prosze zgłaszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Nadal jest taki bezsens że kopiujesz całego dosboxa do folderu z grą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Tak :D. Ale sądzę, że tak jest najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Wal w zasoby exe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Problem w tym, że takich aplikacji jest dużo I nie wymagają .Nota :> Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi