OsamodasxD Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 mam taki problem, chcę podpiąć sterowanie pod pada - niby przyciski akcji działają poprawnie bez zastrzeżeń, natomiast gdy chcę zrobić sterowanie strzałkami to gra nie reaguje. Na początku myślałem że pad jest zepsuty ale gdy włączam jakąś gierkę wszystko śmiga poprawnie... jedynie gm nie wykrywa strzałek ani gałek analogowych. Wiecie może jak sb z tym poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Spróbuj emulatora pada od Xbox-a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Lutego 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 ... ale który GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 i gm8 i gm studio... obsługuje mi wyłącznie przyciski akcji :/ sprawdzałem sterowniki itd to system wszytko widzi i działa poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A próbowałeś emulować pad od Xbox-a 360? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lutego 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 http://docs.yoyogames.com/source/dadiospic...nput/index.html W dokumentacji były na odwrót są zapisane kierunkowe i funkcyjne tak btw. ;) Ale widze już jest nowy obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi