dymus_55 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Wielkie dzieki twórcy nowki który mnie natchną byr robił tą grę. Zaczęło się od jej kopi z lepszą grafiką a zkończyło sie na tym. Trailer gry Na filmiku widać co mniej wiecej zrobiłem a bedzie tego dużo. -4 misjowa kampania -wolna gra z wyborem poziomów -tryb dwóch graczy (jeden bedzie scigał a drugi uciekał) Jeszcze raz ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Wielkie podziekowania dla twórcy nowki. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Staary.. chore to demo ;) Co ono niby przedstawia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 :D To jest trailer przedstawiający co narazie zrobiłem nie zamieszczam demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 W czasie 1:28 pokazałeś w ładnej oprawie muzycznej zawartość powstającej gry. Kto będzie grał w grę ograniczającą się do: move_towards_point(Player.x,Player.y,5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Skad wiesz co bedzie dalej? Moze to tylko poczatki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (...) Na filmiku widać co mniej wiecej zrobiłem a bedzie tego dużo. -4 misjowa kampania -wolna gra z wyborem poziomów -tryb dwóch graczy (jeden bedzie scigał a drugi uciekał) (...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 I całą gre się biega jak id... po... matołek ( :) )? Daj demko to powiem coś więcej, bo w końcu nie da się oceniać (dokładniej) gry po filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Beznadzieja, nie warto sciagac, w ogole nie widac o co chodzi w grze, a oprawa cienitka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 takimi komentami nikogo nie motywujesz LittleFish! dymus_55 ukończ tą gre... Widzisz sam że nie opłaca się zamieszczać żadnych informacji przed ukończeniem projektu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Masz racje pieter6 ale myslałem ze jeśli dam filmik zamiast dema to owieje gre tajemnicą. Wystawiłem go dlatego żebyście wiedzieli na czym ta gra polega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Jeśli ta gra będzie polegać tylko na uciekaniu przed kosmitą, to nic po za grafiką nie ma tu ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 W grze będą tez przeszkody i tryb 2 graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi