Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Inappropriate Otter Studio presentsł¡кε หσ σหε εvεя ωคร pokemany, ale lepsze dynamiczne walki; wpieprze mocny system hard counterów solo mainem nie będzie bohaterów ciekawy świat do odkrycia epicka historia do przeżycia ta gra to jest coś, co zachwyca Antek! Max! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Grafika ciekawie wygląda:) --- "umyj dupe" - to tutaj mogłeś już sobie darować ;) : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 1/5 za niedostosowanie się do szablonu poza tym nic się nie dowiedziałem o tej grze z tej zapowiedzi. ;P Dobrze że screeny chociaż są... I czy mógłbyś zmienić nazwę tematu na taką z normalną czcionką tak żeby na głównej jakoś się to wyświetlało a nie &321. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Temat jest estetyczny więc nie musi trzymać się szablonu, ale nazwę tematu to zmień. Czekam na więcej materiałów z gry. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Poszła dziewicza jedynka w ocenie to macie w nagrodę obrazki @lechu: a czego chciałbyś się dowiedzieć oprócz tego co jest napisane w pierwszym poście, słoneczko? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @lechu: a czego chciałbyś się dowiedzieć oprócz tego co jest napisane w pierwszym poście, słoneczko? :3 No nie wiem dokładnie ile będzie stworków specjalnych ataków ile mniej więcej będzie zajmowało przejście gry, czy gra będzie posiadać jakąś fabułę, jeśli tak to jakiś zarys itp. A jedynki nie dałem tylko tak zażartowałem, ogólnie uznałem że nie ma na razie czego oceniać. Liczę że będę mógł ocenić tę grę jak wyjdzie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 wiem, że nie ty dałeś :* czy gra będzie posiadać jakąś fabułę "ciekawy świat do odkrycia epicka historia do przeżycia" zarys fabuły... może niedługo releasniemy, trzeba to jakoś ładnie spisać nie spoilując za dużo ile będzie stworków? nie wiem na tę chwilę specjalnych ataków? dla każdego po 4 maksymalnie at a time, ale będa się mogły uczyć nowych, itp. ile będzie zajmowało przejście gry? nie wiem na tę chwilę, za wcześnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 19 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dodajcie screen shake. Proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 u mnie w grach zawsze jest screen shake, o to się nie martw : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombaka Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak to nie są pokemony, bo przecież inaczej wyglądają. Nawet Asch inaczej wygląda z góry widok inny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 noc lepiej przeczekać w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Grałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Grałbym Hmmm, ciekawe jakie to musi być uczucie, gdy na forum dla nerdów twoja twarz robi za śmieszną emotkę od kilku lat. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildhells Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Grafika robi wrażenie. Jestem ciekawy jak to będzie dalej wyglądało. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Don't Starve ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 daj mi w to zagrać <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jest ok, ale jakoś gryzie mi się platformówka z top down. Może już ta godzina wyłącza mi dopływ krwi do mózgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi