Adriann Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witajcie misiaczki to znowu ja:3 Zwracam się do was z prośbą o radę, otóż poszukuję programu w którym mógłbym tworzyć oraz przede wszystkim edytować istniejące utwory. Szukam efektów..nie wiem czy się dobrze wyrażę, efektów jakie ma syntezator, oraz np różnego rodzaju rozmycia itp Słabo znam się na programach muzycznych więc postanowiłem napisać, może znacie jakieś dobre(najlepiej darmowe) programy tego typu? Z góry dziękuję. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ja zainteresowałem się audiotool.com/app. Mogę polecić, chociaż nie wiem czy da się 'od tak' wrzucać własne sample. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 da sie w tym wyeksportować utwór do mp3? bo mogłoby się przydać na GGJ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Da się pod to podłączyć urządzenia midi? To bym sobie keyboarda wygrzebał z piwnicy i popykał na nim xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Eksport działa, zewnętrzne MIDI działa. Bardzo fajne to jest. Przez to mam problem z programowaniem bo wolę się bawić AudioToolem. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi