Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 7 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 hej, słuchajcie, jest sprawa. Chciałbym otrzymać obracający się model człowieka w postaci gifa, bo coś google mnie nie lubi. Jeżeli macie na zbyciu takowe, bądź uda się wam gdzieś wygrzebać, podeślijcie no (w zamian mogę napisać wiersz o waszych zasługach). Z góry dzięki, chłopcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Bodajże Adrian Chmielarz kilka miesięcy temu dawał coś takiego. Poszukam. Mam. NSFW. 18+. Cycki na wierzchu i dyndające fujary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 @Korodzik Nie wyświetla się. ;) Ale po pobraniu jest cacy + miniaturka działa. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dzięki za fatygę, chłopcy, ale to wciąż nie to :( jak coś jeszcze znajdziecie, nie ma się co wstydzić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Chciałbym otrzymać obracający się model człowieka w postaci gifa to nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 W zasadzie to algorytm Wiem, że Avant Dock miał opcję obracania ikon 2D (przerabiał je na 3D i obracał), wystarczy, że napiszesz odpowiedni skrypt i będziesz miał Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi