Terror_Drone Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Mam nadzieję że zdąże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 ekskluzywny sneak peek, chell sprawdza czy jego gra jest mozliwa do przejscia https://gmclan.org/uploader/7618/exclusive_sneak_peek.png tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terror_Drone Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Imo labirynt powinien mieć ślepe uliczki (jeśli to ma być labirynt) Polecam użycie jakiegoś generatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 ooo niee, jakby trzeba bylo leciec na czas i jeszcze myslec nad sciezka to ja dziekuje :D spodobal mi sie ten projekt, kiedys zrobie z tego gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Sterowanie w mojej grze to sama myszka (touchpad lepiej xD). Trzeba unikać pocisków wroga, starać się trafić w nich swoimi (autoatak) i zbierać monety i życie. Muzyka z mojej gry :D: Kończą mi się loopy, trzeba będzie nowe. Edit: Moje spostrzeżenia Sheriff99: Minimalizm to nie miniaturyzm. ;) Miałem wrażenie że tak to odebrałeś, ale nie martw się masa ludzi tak to zrozumiała. Zakończenie chyba miało być bardziej zabawne, ale nie jest źle. Nawet jest dobrze. MaxGaming: Gra jest fajna, wydawałoby się że zaczęta trochę wcześniej (przez level design). :P Trochę za trudna (kolce są nie do przejścia) i walljumpy czasami same się wykonują. :) Chell: WTF! Pokaż mi jak przechodzisz to! xD I am vader: Proste, przyjemne i w temacie. Trochę brak estetyki. :P Zagłosowałem na twoją grę. Ogółem poziom jest bardzo wyrównany i jestem niesamowicie zadowolony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ja chyba też zagłosuję na Vadera, chociaż gra Chella niczego sobie, ale tak trudna, że po 5 minutach się w wkurzyłem i wyłączyłem. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 jak się dowiem o co chodzi w grze threefa to rozstrzygnę czy mój głos idzie na niego czy viadera, bo wygląda bardzo ładnie ale ni chu chu nie czaję :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Chell: Myszką poruszasz białą postać (cokolwiek to jest), ona sama strzela w kierunku najbliższego fioletowego przeciwnika. Przeciwnicy strzelają do ciebie dwoma typami pocisków małymi takimi jak ty, oraz dużymi które są naprowadzane (na światło lol). Czerwone wypada po zabiciu przeciwnika i daje dodatkowe HP (nie ma górnej granicy). Żółte to dodatkowe punkty i wypadają po trafieniu w przeciwnika. Na touchpadzie gra się lepiej niż myszce. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 ahaaa, wszystko skleja się w logiczną całość masz mój głos :lubieto: edit: a to dla niedowiarków myślących że to nie do przejścia - https://gmclan.org/uploader/7618/totallydidit.png :* e2: fpsy x4, gra sie 200x lepiej https://gmclan.org/up7618_4_Minimalizm_bettah.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 edit: a to dla niedowiarków myślących że to nie do przejścia - https://gmclan.org/uploader/7618/totallydidit.png :* Wczoraj udało mi się dojść do ostatniego zakrętu ale niestety nie udało mi się w niego wbić i się poddałem. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 ale wiesz ze pod gora/dol jest predkosc, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Noo tak inaczej nie doszedłbym do ostatniego zakrętu na początku od razu walnąłem minimalną prędkość i jakoś się doczłapałem do ostatniego zakrętu ale jak mi nie wyszedł to dalej mi się niechciało. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thautsim Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Troszkę słabe te gry jak na 24 godziny, no ale. :) Generalnie pomysł Chella jest całkiem fajny, można by było zrobić z tego coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi