TeeGee Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Mi nawet w powiększonym się nie wyświetla całość. Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 prezentuje sie ######scie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 aproboacja :thumbsup: ciekawe co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 któż to wie, szmalu A ten cień nie powinien być bliżej motocyklu???Wydaje się nieco za nisko ale sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 @chuopaki: dzienk, video niestety przez jutuba zostało lekko zjebane, także musicie tam "large player mode" kliknąć, żeby się poprawne aspekty wyświetlały :/ Zależy chyba od wysokości słońca btw. jakby jakimś cudem ktoś tu umiał po japońsku gadać to potrzebuję ochotnika do nagrania kilku linijek :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 pif paf kombinuję nad lepszą nazwą dla gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jesteś wicemistrzem pixelartu na gmclan w tym momencie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 To jest boskie stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 pif paf kombinuję nad lepszą nazwą dla gry Hide and Seek może? grafika dobra,zrobiłbym coś takie prostego bardzo chodzi o system z taką grafiką ale grafik ze mnie kiepski,powodzenia,rób jedno a nie 100 rzeczy na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jesteś wicemistrzem pixelartu na gmclan w tym momencie ;) trzeci jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 trzeci jest. 1. Wojzax 2/3. Nikas (?) 2/3. Anty Czy jeszcze ktoś jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Japanstache? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Tymon może? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 miałem na myśli Staszka, nigdy nie widziałem jak Tymon graficzy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 pif paf kombinuję nad lepszą nazwą dla gry ładne to :) gameplay czy cut-scenka jakaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Stycznia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 ogień nie powinien iść o pixel do góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 @propa: gameplayowa cut-scenka? :D @chell: jak podbiło do góry lufę przy strzale to nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 zmieniona nazwa, piłka w grze When you die Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 miałem na myśli Staszka, nigdy nie widziałem jak Tymon graficzy :P Tymon to człowiek legenda< wrzuci jeden rysunek na piec lat a i tak kazdy wie ze jak by chcial to by wszedl i pozamiatal :D TAK BYLO ZAWSZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Tylko to jest na jego uploaderze. ale gdzieś miał swoją stronkę z jego rysunkami, chyba że już jej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 threef czy ktoś proszę o wydzielenie tego do osobnego tematu z góry dzięki :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 dawno nic nie wrzucałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ej dobra, ta arena teraz wygląda naprawdę kozacko. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 mnie bardziej intryguje to oldskulowe przyciemnianie obrazu, profeska, nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Serio, The meaning było lepszą nazwą :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Serio, The meaning było lepszą nazwą :(podpisuję się pod tym obiema rękami i stopą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 jakby kogoś to ciekawiło to nagrałem gameplay jak wygląda pierwsze 7 dni w prototypie tej giery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Czyli...projekt odżył po 4 latach? Wygląda bardzo "klasycznie", znaczy wiesz, jak dawne freeware'ki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Nie bardzo rozumiem kto zaczyna pompować w czasie awarii budynku, ale ok. Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi