Webzir Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Dwie części Przeróbek chyba znanych wam gier ;) Zapraszam do ssysania :) Część 1 : http://republika.pl/naszaekstraklasa/Chemi...%20Przygoda.rar Część 2 : http://download.yousendit.com/BDCF47925461C422 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Ten drugi plik ma jakies dziwne rozszerzenie :| (a raczej jego brak) Zeby to rozpakowac trzeba zmienic nazwe na: nazwa_tego_pliku.rar bo w przeciwnym razie nie bedzie dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Moja wpadka :( A teraz napiszcie coś o grze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Hmm gra to tylko scrolling shooter raczej srednio mi siep odoba :( Najgorsza w calej grze jest fabula :( (mowie o drugiej czesci). To poporstu klon 1945 tyle ze w kosmosie :(. Musimy uratowac swiat przed jakas chemia :P Do grafiki przyczepic sie nie mozna ale dzwieki sa juz zdecydowanie gorsze. Moja ocena: Grafika: 8/10 Dzwiek: 6/10 Grywalnosc: 4/10 Ale to tylko moja subiektywna ocena :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Fabułe to tylko tak na doczepke dałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 W tym wypadku fabula i gra nie stanowia calosci :) Tutaj fabula to niepotrzebny bajer dodany do gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 No może, ale nie mam co robić to sobie napisałem :) PS: może ktoś inny się wypowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Ogólnie slaba gra, na dodatek przerobiona z projektu: asteroids Marka Overmarsa!! :] :] :] :] Dobrze się da to zauważyć :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgadzam się w 100% z solmisem. Zamiast meteorytów są cząsteczki i inny wygląd statku, na dodatek nie twoja. No może, ale nie mam co robić to sobie napisałem Jak nie masz co robić to moze zrób w końcu jakąś porządną gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 @UP: tak jak wszystkie produkcje Guxio... Po co robić gry, skoro bez żadnego entuzjazmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Tak, dobrze, dobrze mówicie, tylko tworzenie gier ma sprawiać przyjemność Guxiowi, bo to jego hobby, a nie praca. Może robić kicze, ważne tylko, żeby tworzenie tego sprawiało mu przyjemność i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi