Webzir Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Typ gry : Multiplayer ( jeden komputer ) Kody gry guxio StudioS : GamesAndFun Muzyka : GamesMusicArchiwe silnik : silnikbounceybygamesandfun.gm6 Screen : Link : www.republika.pl/naszaekstraklasa/Bouncey v.1.1b.rar ( oczywiście to v.1.1b.rar trzeba do link dodać ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Fajna gra tylko grafike można by poprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 To, ze w grze wystepuje AI nie oznacza chyba ze gra ma opcje Multi :P EDIT: Sciagnalem gre i fakt, jakies multi jest, ale to '( jeden komputer )' to chyba nie na miejscu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Września 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 multi może być przez sieć i na jednym kompie, zatem co narzekasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 z tym ''(jeden komputer)'' chodziło mi o to że 2 osoby na jednym komputerze... A narazie szukam grafika, więc moje gry Przepiękne nie będą, najwyżej z darmowych sprit'ów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Hehe cos jak Bounce w moim starym telefonie (Nokia) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 No może grafika podobna, ale gra się inaczej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Hmm nie moge gry sciagnac, wyslalem ci PW z niemoralna propozycja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Spróbuj to : www.republika.pl/naszaekstraklasa/Bouncey%20v.1.1b.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Nie prościej: http://www.republika.pl/naszaekstraklasa/B...ey%20v.1.1b.rar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Teraz jak już jest strona <patrz podpis> z tamtąd można ściągać najnowsze wersje gier. A może ktoś inny coś napisze o grze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Juz myslalem ze podroba mojego bouncy jak zobaczylem tytul <nunu> @topic Fajne ('-.-') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 @UP Nie slyszalem wczesniej o tej twojej grze ^^ @guXio: Umieszcze te twoja gre na mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Jak to? Nie słyszałeś o słynnym Bouncy2? Co do gry: Yhm, yhm... Tak czy siak CoD2 jest o niebo lepszy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 No akurat w bouncey2 Pana Siga grałem ;) Ale nie wiem co mnie podkusiło dać taką nazwe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi