Fervi_ Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 dla mocniejszej fazy Chyba tak, bo instalacja 64, to same straty na tym sprzęcie Fervi PS. Szkoda, że Windows nie obsługuje 64 GB ramu w 32-bitowym, to byśmy dalej mieli stare poczciwe komputery :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 o czym ty gadasz człowieku ... ja nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 o czym ty gadasz człowieku ... ja nie wiem Większym zużyciu ram, które powoduje większe zużycie prądu itd. itp. Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 64bitowe windowsy pozwalają na max 192GB ramu. Chyba że jest to jakiś windows w wersji home to wtedy 8GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 64bitowe windowsy pozwalają na max 192GB ramu. Chyba że jest to jakiś windows w wersji home to wtedy 8GB 3GB, dlatego trzeba było szybko zmieniać na 64-bitowe procesory (przynajmniej XP na tyle pozwalał) Ale cóż - stało się, trzeba było sprzęt wymieniać. Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Wymusili, by ludzie wymienili sprzęt. Ale ja się im śmieję prosto w twarz,... JESZCZE TEGO NIE ZROBIŁEM! mwhaahhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Wymusili, by ludzie wymienili sprzęt. Ale ja się im śmieję prosto w twarz,... JESZCZE TEGO NIE ZROBIŁEM! mwhaahhahaha Można, czemu nie? Sprzęt 32-bitowy dalej jest bardzo dobry Ale ja czekam na rewolucję od ARM, ceny będą niskie, energooszczędne procki, komputery za 1000zł będą wymiatały ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Listopada 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 nom, bardzo dobry, wręcz świetny. tylko jeden warunek - musisz zadowolic sie saperem i pasjansem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 nom, bardzo dobry, wręcz świetny. tylko jeden warunek - musisz zadowolic sie saperem i pasjansem Tudzież emulatorami PS1, PS2 i grami Linuksowymi - już nie mówiąc o grach z Androida Problem w tym, że wydając 1k złotych na ARM, dostaniesz porządny sprzęt (wielkości Pendrive, lub routera - jaki chcesz) W teorii da się złożyć coś niezłego na x86, ale brak monopolu sprawił, że ta platforma lekko cuchnie i się burdel robi. Kupujesz Ultrabooka z i7, a mocą dorównuje Atomom ... No dafuq, człowiek musi się tak w tym wszystkim orientować, że masakra (chociaż w ARM bardziej, bo nigdy nie wiadomo co masz :D) Gdybym mógł kupić notebooka z ARM (ale takim porządnym, a nie Toshiba co jednego laptopa wydała), to bym już przeszedł na niego, nic specjalnego mnie nie trzyma na x86 (trochę bym oczywiście ucierpiał, ale nieznacznie) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 XP SP3 nie idzie :/ Faq! Spróbuje z W8, ale trochę "psu na budę" mi lapek bez możliwości instalowania XP, bo 90% gier, które na takim lapku pójdzie to tylko na XP chodzą... Ale jest nalepka XP, więc o co chodzi? Ktoś dla zmyłki nakleił? Niesądzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Może masz jakąś dupną instalkę tego xp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 No jedna to rozumiem, ale dwie osobne, z innych źródeł? SP3 mam z neta. SP2 mam kopiowane z oryginalnej płytki, i wiem, że działa. Po za tym na stacjonarce działa(zarówno z CD jak i pendrive) :/ @e: Kolega mówi, że to może być blokada w biosie i, że z doświadczenia wie, że wystarczy włożyć dysk do innego lapka, zainstalować i z powrotem przełożyć i wszystko śmiga. Spróbuję chyba jeszcze tego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Mogłeś wrzucić konfigurację z BIOS, ale w teorii tak też pójdzie Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Jak "wrzucić konfigurację z biosu"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Jaka znowu blokada, pierwszy raz słyszę. Jedyne co może powodować że instalka nie zostaje wykryta to uefi ale to się powinno dać w biosie zmienić, może słabo szukałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Jak "wrzucić konfigurację z biosu"? Jest też inna możliwość Wszyscy GMClanowicze podniosą ręce, wytworzymy Genki damę i wspólnymi siłami rozwiążemy problem Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Byś koledze podał linuxowy program a nie jajca se stroisz. Ziom wbijasz w biosa robisz zdjęcie telefonem lub czymkolwiek i wrzucasz na gmclan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Byś koledze podał linuxowy program a nie jajca se stroisz. Ziom wbijasz w biosa robisz zdjęcie telefonem lub czymkolwiek i wrzucasz na gmclan. Counter Strike - może być? Linuksowy, płatny i dość popularny program Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashek Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Counter Strike - może być? Linuksowy, płatny i dość popularny program Fervi Tyś widział counter strike - linuchowy . Weź ogranicz się do wstawiania emotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Tyś widział counter strike - linuchowy . Weź ogranicz się do wstawiania emotek. A co, jakieś problemy masz? Musisz mieć OpenGL jeśli się nie mylę w wersji 1.4 Fervi PS. Ale dobra, znam kartę graficzną, która tę grę udźwignie, to jedna z najmocniejszych kart jakie znam http://allegro.pl/his-ati-radeon-9200-pro-...3802196045.html Mocarna bestia, ale warta swej ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi