Maniek Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Tytuł: Rectangle Adventures Gatunek: Platformówka Opis: Idź do palmy. Download: http://www.sendspace.pl/file/0c42def4c65dde21962ffd0 Rozmiar pliku: 4.2MB Github: https://github.com/Mati365/Rect-Adventures Bugfix 2013.09.30: + Problem z teleportem(zacinanie się postaci w niektórych sytuacjach) + Reset poziomu spacją w ekranie po śmierci Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Z darmowych stron Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Bardzo przyjemna gierka, ma kilka drobnych irytujących szczegółów ale ogólnie mówiąc bardzo przyjemnie się grało. Tylko szkoda że jest taka krótka:P 5ka ode mnie;) :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 JAK TO PRZEJŚĆ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Czemu menu nie da się klawiaturą operować? To denerwujące jak po każdej śmierci musiałem sięgać po myszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Czemu menu nie da się klawiaturą operować? To denerwujące jak po każdej śmierci musiałem sięgać po myszkę. Bo to był w zamyśle ekran, którym miał pokazywać się dosyć rzadko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 To ci ten zamysł nie wypalił bo pokazuje się co 5 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Częściej:( Gorzej niż w super meat boyu;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Naprawiono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi