Matthew Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Czy możecie dać linki do waszych WSZYSTKICH gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 W moim uploaderze jest gierka jaka robie. Jest tam jej 1% jak na razie chodzenie po mapach :D Ahah i jest to roguelike oczywisice :D EDIT: Plik o nazwie rg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Chętnie bym dał, szkoda tylko że wszystkie projekty straciłem :( Prócz obecnego, ale tutaj nie ma narazie co pokazywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 mój link jest w mojej sygnaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 A moje i Dawidsa na bi.prv.pl. :] BTW: Do BD2 zostało już praktycznie tylko intro i muzyka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 hmmm, do BACK i BACK2 jest w moim folderze na upie: https://gmclan.org/up993.html Do PRopaganji niestety nie mam bo link na rapidzie wysiadł a nie chce mi sie jeszcze raz wrzucac tych 85mb :) t[R.I.P]a dam pęłną wersję jeśli bedzie mi sie chcialo skonczyc. Ze starych gierek mam na dysku jeszcze Buffalo Soldier i 28 days earlier, Buffalo jest strasznie kiepskie (robiłem ze 3-4 lata temu), 28de jest w miare, ale nie nie oferuje niczego super wyjątkowego. Innych, gierek niestety nie mam, a szkoda bo gierki takie jak "Legalize", "Blunthill" czy "Buffalo Soldier2" były dobrymi grami (buffalo2 był jak dla mnie jedną z moich najlepszych gier, ale nie skończyłem jej, zabrakło ze 2 lvli do końca i niestety gdzies mi przepadła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja dam, ale po szkole, bo większość musze dać do uploadera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja mam pełno jakiś porozpoczynanych projektów na dysku, ale niestety te skończone, czyli moje pierwsze wytwory GMowe (w tym pierwsza pokazana moja gra na GMCLAN), TGFowe i KnPowe, niestety stracone :/ . Ale mogę dać linki do tego, co akurat mam: https://gmclan.org/up24_4_paletki.html - jedna z moich pierwszych gier robionych w TGF (chyba nawet pierwsza, ale nie jestem pewien, bo zrobiłem pełno gier o tej samej naźwie, tylko nie pamiętam która była pierwsza, a która ostatnia :P ) https://gmclan.org/up24_3_pakermen.html - ci ze starego GMCLAN pewnie to pamiętają :P . Moja pierwsza gra pokazana światu! Jak znajdę coś jeszcze, to zarzucę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 A moze bysmy zrobili tak, ze ci zaawansowni gmowcy beda wypuszczac zrodla swoich starszych gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Września 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Wiesz, nikogo nie mozna przymuszac. Ktos kto chce, to otworzy zrodla, a ten kto nie chce, to i tak tego nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 @UP No tak, ale wiesz, ja im tylko podsuwam (@LEFT tak to sie pisze???) taki pomysl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja już wypuszczałem źródła moich projektów/"gier". Poszukać tylko na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 udostępnisz źródlo, pełno noobów się rzuci pozmienia grafe i delikatnie silnik i wrzuyci na GMclan się chwalać że napisał fajnągre :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 To zależy od człowieka, poza tym żaden doświadczony user nie da się na coś takiego nabrać. No i jeszcze jedno. Niektórzy mylą pojęcia noob - newbie - lamer - troll. Zachęcam do lektury na wikipeda.pl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Taa jak ja bym wypuścił źródła nie ważne czy starych czy nowych gierek i tak każdy by sie pogubił w tych klockach, bo z tego co wiem większość osób tyra kod, ja dla odmiany co sie da na klocach to robie na klocach, a że sie dużo da to kodu jest dużo mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Klocki są niemodne, ale kiedyś też ich używałem i upierałem się że są extra a kod okropny i nieczytelny. Myliłem się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Lista. 1. Minka - NIEDOSTĘPNE 2. CfM - tutaj 3. JSnake - tutaj -----> O 4. Puckoman - tutaj 5. Pchła fighters (bubli też nie pomijam :P ) - tutaj 6. Shoball - 8+ - tutaj 7. Shoball+ - 8+ - tutaj 8. Emotball 2 - tutaj 9. Emotball - NIEDOSTĘPNE 10. Shoball 2 - tutaj 11. Super ball - współpraca - gra zrobiona w TGF - tutaj 12. You have DOWN - tutaj 13. JPacman - tutaj 14. JBomberman - NIEDOSTĘPNE 15. Świstłors - tutaj - INSTALATOR! 16. Fight for Live - NIEDOSTĘPNE 17. Cosiozbieracz - NIEDOSTĘPNE Teksty o moich grach: 1. Świstłors - tutaj 2. Emotball 2 - tutaj 3. Shoball+ - tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Klocki są niemodne A co mnie obchodzi czy coś jest modne czy nie? :) Nigdy nie starałem się wyglądać jak pedałki z pierwszych stron bravo i innych popcornów, Nie słucham i nie mam zamiarów słuchać modnych ostatnio "umc umc" manieczek, tak samo nigdy nie robiłem gier pod publike, nie zrobiłbym nigdy gry o muminkach nawet jak by były zaje***cie modne, i nie mam zamiaru zmieniać moich postanowień. Srać na mode! Peace. I sorry za offtop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi