Konrad-GM Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wat? :< Co prawda nie zabezpieczałem jeszcze plików przed "złym" otwarciem, ale tego się nie spodziewałem. Upewniłeś się, że plik cre poprawnie się załadował? Podobnie z tym spiderem. Nie wiem, czy to po zabiciu pająka wywala, czy po przegranej. Niemniej jednak, full HP, i pająk mnie dedł jednym hitem. :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zadaje 8 HP, więc musiałeś być chory. Gra się wyłącza, gdy stracisz całe swoje zdrowie. Bez odbioru na dwa tygodnie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jakim, problem o którym mówi Konrad miałem gdy z plików binarnych odczytywałem wartości z przecinkiem. Kropke/przecinek gm wtedy zmienia na 0 i zamiast np. 156.17 jest 156017, a to jednak różnica jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Hm, u mnie tego problemu nie ma. Zobaczę, co da się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Hm, u mnie tego problemu nie ma. Zobaczę, co da się zrobić. To po tym, jak się wyleczyłem. Tzn. użyłem pota i poczekałem do full hp. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi