MaxGaming Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Robiłem roomy do gry. 2 są ok, trzeci też był aż pewnego razu się wysypał. Niby wszystko w room edytorze ok, ale gdy włączam grę, wszystko się rozsypuje: Co dziwne używa także grafik które zostało już dawno usunięte. Program Gnyska nie pomaga albo coś źle robię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Używasz surfaców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Jeśli GM Studio, to ja też miałem problemy z edytorem romów, że po odpaleniu cuda nie dziwy, choć usunąłem/dodałem okiekty, więc chyba bug. A jak wczytałem zapis projektu to room wywalił error i musiałem go usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Nie używam surfaców, czyli tylko room od nowa można zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ewentualnie zrób nowy czysty projekt i zimportuj pliki ze starego. To pomaga na dziwne bugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi