Jakim Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Hej, w wolnym czasie, między trzaskaniem Baldura a rozwalaniem Icewinda, nagrywam różne dziwne filmiki z tychże gier na silniku Infinity. Gdyby kogoś to interesowało: Baldur's Gate Baldur's Gate II Icewind Dale II Mam nadzieję, że znawcom BG/IWD poprawi to humor :). Dodatkowo, nagrałem soundset i przygotowałem portrety do BG (pochodzą z Heroesa VI). Mogę wysłać, gdyby ktoś był zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 obejrzałem Coś poszło zdecydowanie nie tak... i za chiny ludowe nie mogę się dopatrzeć w tym jakiegokolwiek sensu, wytłumaczyłbyś cel w jakim to nagrywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ta, ale nie widzę elementu humorystycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja też nie , Jakim jakiś trolling zapuścił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 to gratuluje wytrwałości i zapału, żeby tyle się męczyć dla tak suabego trollingu ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi