Gibki Kaktus Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Cześć. Zwracam się z pytaniem do was, czy znacie jakieś fajnie wyglądające miecze? Chcę sobie zrobić z drewna jakiś, ale nie mogę żadnego znaleźć :D . Do tej pory zrobiłem Zangetsu z Bleacha i nie wiem, co teraz by wyrzeźbić. Od razu mówię, że nie chcę mieczy z prostym zakończeniem, nie podobają mi się :/ Jak macie jakieś fajne propozycje, to podajcie mi, z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Kit Rae Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 "Ostrze mrozu jest głodne." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Potwierdzam pana wyżej jeśli jest nim nadal Exico. Jest dostępny na ebayu, lecz nie jest naostrzony, arbuza nie przetniesz i ... nie pokonasz smoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Nie podoba mi się to ostrze mrozu, nie dość że smoka tym nie pokonam to jeszcze ma proste zakończenie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Możesz zawsze sam naostrzyć ;P Na pewno nie znajdziesz bardziej szpanerskiego ostrza. Chyba, że miecz świetlny, ale to nie ostrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 nie znajdziesz bardziej szpanerskiego ostrza. Jeszcze raz powtarzam. Kit Rae Fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Sorki za to co napiszę ale te mieczyki co tu dajecie możecie kupić na odpuście za 20 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 A ja napiszę jeszcze raz, bo chyba pierwszego posta nie przeczytaliście dokładnie. Sam zrobię z drewna jakiś miecz :P Threef, dzięki, parę mieczy mi się spodobało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Wojo, podaj link popaczę. Gdzie niby znajdziesz ostrze mrozu za Chrobrego? Chyba, że wylujesz od kolegi który już kupił i po Mieszku dla 2óch co ci pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Elucidator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi