matisowa Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam, używam takiego kodu: style=" -moz-border-radius:8px; -ms-border-radius:8px; -o-border-radius:8px; border-radius:8px; -khtml-border-radius:8px; -icab-border-radius:8px; -webkit-border-radius:8px;" Mogę nim wszystko zaokrąglić wszystkie znaczniki, lecz próbowałem zaokrąglić film z youtube wstawiony na moją stronę i się nie dało. Za pewne dlatego, że razem z objectem filmu jest data, która ustala, że nie można tego zaokrąglać, lub po prostu nie można zaokrąglać obiektów tego typu. Może ktoś pomóc? jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ten styl służy do zaokrąglania ramek. Film nie jest ramką, ale możesz go do takiej wsadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Lipca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 http://lmgtfy.com/?q=youtube+border+radius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Lipca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Jak nie ma, jak pierwszy link to stackoverflow z rozwiązaniem, a druga odpowiedź w tamtym temacie ma nawet link do gotowca: http://jsfiddle.net/jalbertbowdenii/AkPXj/20/ Leń śmierdzący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Mógłbyś się powstrzymać od wyzwisk, gdyż zbytnio dobry z angielskiego nie jestem, więc rozwiązania takowego się nie doszukałem. E: Takiś cwany, a podałeś złe rozwiązanie. Podany przykład, zaokrągla tylko ramke która ma 20 pixeli, a gdy ramka ma 0 pixeli, to się nie zaokrągla :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 To ucz się angielskiego. Na stackoverflow piszą, że się nie da samego object. Albo robisz ramkę, albo robisz własnego playera we flashu który będzie zaokrąglony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lipca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Bo samego object się nie da, specyfika osadzonego elementu, zawartość object to już nie jest ani HTML ani CSS ani JS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Okej. Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi