ALT Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Wcześniej nie, nie miałem premium i działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Nie mogło wcześniej działać bo nic sie nie zmieniło, nie mając premium masz wyszarzony przycisk. Został tylko dodany podpis, bo wiele osób myślało, że niedziałający przycisk to jakis błąd ;) EDIT: Aktualizacja: - Rozbudowa okna statusu klubu (drzwi) - Możliwość anulowania zadania - Zadania na punkty klubowe - Zmniejszenie kar (z 48h do 24h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Aktualizacja, co dodaliśmy: - podział rynku na skup i sprzedaż, - dodawanie do własnej listy skupu, - usuwanie z własnej listy, - dodatkowe informacje na oknach handlu, - czyszcząc pole uprawne można znaleźć pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 od jakiś kilku dni nie mogę w ogóle włączyć gry bo mi antywirus wywala zagrożenie, mógłbym co prawda wyłączyć antywirusa, ale to raczej nie jest rozwiązanie. Dokładnie to nie działa mi od 22 lipca myślałem że z kolejnym updatem to minie ale widzę że nie, dodam tylko że korzystam z ESETa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Należy dodać stronę gry do wyjątków. Jak na razie jest to jedyne rozwiązanie. Przesłałem do polskiego supportu ESETa klienta gry w celu diagnostyki problemu, jak na razie cisza z ich strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaladynXD Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 To ja chce testować, może być ubaw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Lista zmian w kolejnej aktualizacji: - Minimapa: wyróżnione własne gospodarstwa i pola, - Spółdzielnia: przyciski wyboru ilości w skupie i sprzedaży, wybór skup/sprzedaż możliwy od razu, - Możliwość zmiany nazwy gospodarstwa po kliknięciu na jego nazwę, - Lista zdobytych nagród: ikonki podpowiedzi i 'dymki' z opisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRC Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Przetestował bym tą gierkę jeśli nadal trwają testy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Cały czas aktualne, juz wysyłam zaproszenie. Aktualizacja: - Grafiki pól uprawnych - Nieznacznie zwiększone ilości na zamówieniach klientów - Dodatkowa nagroda w zadaniu 2 (podanie do Nadleśnictwa) - Możliwość zmiany rodzaju niezagospodarowanego terenu (wymagane podanie do Nadleśnictwa) - Rośliny dla 13 poziomu (na razie brak wszystkich grafik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Kolejna aktualizacja: - nowe grafiki na mapie, - kilka nowych ikon, - możliwość rozpoczęcia zadania z nagrodami (kluby) - skrzynia z nagrodami - informacja o ilościach skupu i sprzedaży na oknie ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Podoba mi się twoja gra. Jak jeszcze można, to mogę być testerem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłaszam się do testów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Gram sobie i gram, aż tu nagle jak przewinę stronę to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Raczej wina przeglądarki. Zobacz, ze nie tylko grafika z gry jest rozrzucona po ekranie ale również statyczne teksty ze strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 A tak poza tym to gra ma duże szanse przewyższyć inne farmerskie gry, np. Zielone Imperium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Również tak uważam, aczkolwiek na aktualnym poziomie rozwoju nie wykazuje nic co by ją odróżniało od innych gier farmerskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Smutna prawda: w grach farmerskich po prostu nie ma już nic nowego do wymyślenia, wszystko gdzieś już było na innej farmie. Dlatego jeden z przyszłych 'ficzerów' został zapożyczony z zupełnie innej gry. Co to będzie? Mam nadzieję, że już niedługo zobaczycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja to w pełni rozumiem, zrobienie gry farmerskiej z czymś nowym to wielki wyczyn :P Ciężkie zadanie dla Ciebie, ale jeżeli Ci się uda wymyślić coś nowego i przyjmie się to wśród użytkowników to na pewno zyskasz sporo graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Jak na razie gra się dobrze 'przyjmuje'. To, co dla jednych jest widoczne jako ściąganie z innych gier, dla innych jest nowością, której jeszcze nie widzieli. Wiem, że farma to odgrzany kotlet, ale z drugiej strony ja jako projektant takiej gry nie muszę wydawać nie wiadomo jakich pieniędzy na analityków i designerów. Wystarczy, że zbiorę to wszystko co w dzisiejszych farmerskich grach podoba się najbardziej i zrobię z tego jeden 'produkt'. Nie oszukujmy się, każda gra ściąga z innych, dziś trudno wybić się z innowacją więc nawet profesjonalne studia i firmy tworzące gry tak na prawdę ściągają z tego, co dotąd odniosło sukces. A ja dodatkowo pokazuję, ze nie trzeba mieć 50-osobowej ekipy na etacie, żeby stworzyć coś fajnego. Myślę, że największym atutem mojej gry jest to, że gracz nie musi wydawać pieniędzy żeby coś w grze osiągnąć. Konto premium nie gwarantuje przewagi nad pozostałymi graczami, to tylko pakiet ułatwień z malutkim bonusem. Kasa z premium jest potrzebna tylko na utrzymanie serwera i ewentualnie na dobrą flachę dla mnie i reszty zespołu. Nie ma potrzeby zdzierać z graczy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Fajnie, że jeszcze są osoby którym żądza pieniądza nie zasłoniła całkowicie projektowania fajnej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kolejna aktualizacja: - kalkulator przeliczający opłacalność klienta, - nowa nagroda w zadaniach klubowych: kalkulator, - nowy przedmiot u Heńka: kalkulator, - informacja o ilości pól uprawnych na oknie gospodarstwa, - grafiki buraków, żołędzi i nawozów - nowe zadanie do wykonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agu Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Chętnie potestuję. A jeśli jest na telefon, to jeszcze chetniej (dłużej w każdym razie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zaproszenie wysłane. Nie ma na razie wersji na telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Aktualizacje: - czat klubowy (tablica w klubie), - drobne poprawki graficzne, - dodatkowa informacja przy zakupie/sprzedaży - nowe przedmioty: albumy roślin, - stałe bonusy do doświadczenia z wybranego terenu, - specjalne zadanie u Mariana, - poprawki i zmiany w kalkulatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Aktualizacja: - Drugi sposób nagradzania w zadaniach klubowych, - Kolory na paskach w liście uczestników zadania informują o możliwości otrzymania nagrody (szary - za mały wkład), - Zmienione parametry nagród dla 2 najlepszych, - Obsługa cookies, - Obsługa ctrl-c i ctrl-v na oknach, - Zapamiętanie ostatnio wpisanego loginu, - Nowa informacja u Mariana, - Nauka u Andrzeja - mini event, 2 razy w tyg. - Skrzynka PW: usuwanie starych powiadomień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Aktualizacja: - Szansa na zwiększony zbiór, - Wygodniejsze rozpoczynanie skupu i sprzedaży, - Poprawiony błąd uruchamiania w przeglądarce IE, - Nowa grafika Krystyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deyvin12008 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 To i ja chciałbym spróbować! A tak btw. dobra robota! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Aktualizacja: - Odtwarzanie ostatnich wpisów chatu po restarcie (od następnego restartu), - Rozróżnianie przeczytanych i nieprzeczytanych wpisów na chacie, - Zmiana opisu gospodarstwa/pola uprawnego na mapie, - Informacja dla Sekretarzy Klubu o nowym oczekującym podaniu, - Panel 'Twoje dane': podana data dołączenia do gry, - Poprawiony błąd uruchamiania w przeglądarce Opera, - Informacje na liście członków: od kiedy w klubie, ostatnie logowanie, - Dodatkowa informacja przy opcji rozbudowy budynku, - Nowe zadanie i rośliny (14 poziom), - Nowa grafika na mapach (rzeki), - Nowa grafika - Handlarz Heniek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 http://1ndieworld.com/farmiac-po-polsku/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenShade6 Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Sława, sława ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi