Nikas Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 A o moim trzecim miejscu podobno jeden głos zaważył, tyle przegrać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Chciałem przypomnieć o szklance do połowy pustej... ale ty chyba płaczesz nad rozlanym kieliszkiem gdy masz cysternę! 4 miejsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nie no co Ty, muszę po prostu zrobić grę do końca, żeby na następny IB wjechać z nowym projektem i wygrać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Spodziewałem się więcej koszul w kratę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ja miałem, ale tam było za gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Psiks miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi