waxx Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 elo szukam nerdow chetnych do grania w sc2 wymagania < diamond (diamond jest dla no lifow) bycie po mutacji mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pi1er Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dla zachęty dodam, że organizujemy sobie takie epickie mini-turnieje z licznymi nagrodami. Zachęcam serdecznie i polecam Zbigniew Ogrodnik Chętnych prosimy o kontakt na PW bądź w temacie! *SC2 -> StarCraft2, najlepiej z HOTSem, ale na WOL tez damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 z tą mutacją to żart, ja nie miałem a grać mi pozwalajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jak kupywałem SC2 to tylko po to aby udowodnić że SC:BW jest o wiele lepszy... I nie myliłem się. BTW zagram w te gry. -BlackNWhite; -Command and Conquer 3 WT i GK; -Disciples; Disciples II; -Future Cop -Dungeon Siege LOA; -Giants Citizen Kabuto; -Jedi Knight Jedi Academy; -Robot Arena 2; -Starcraft; -Warcraft2; -Warcraft3: The Frozen Throne; Jeśli moglibyście to udowodnijcie dlaczego to SCII jest lepszy poza grafiką 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Łatwiejsza kontrola jednostek (patrz nie trzeba być koreańczykiem żeby ogarniać i armię i tech) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pi1er Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jeśli moglibyście to udowodnijcie dlaczego to SCII jest lepszy poza grafiką 3D.Nie, czemu wole dziewczyny od chłopaków też Ci mam tłumaczyć? Szukamy ludzi do grania w SC2, a nie do gadania o wyższości BroodWara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jak kupywałem SC2 to tylko po to aby udowodnić że SC:BW jest o wiele lepszy... I nie myliłem się. BTW zagram w te gry. -BlackNWhite; -Command and Conquer 3 WT i GK; -Disciples; Disciples II; -Future Cop -Dungeon Siege LOA; -Giants Citizen Kabuto; -Jedi Knight Jedi Academy; -Robot Arena 2; -Starcraft; -Warcraft2; -Warcraft3: The Frozen Throne; Jeśli moglibyście to udowodnijcie dlaczego to SCII jest lepszy poza grafiką 3D. ale ja juz mowilem ze nolifow nie chcemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Photel w Future Cop skopał bym ci zad ale musiał bym ściągnąć PC wersję bo mam tą na PSX. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi