maly158 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam !! Mam pytanko : czy jest jakaś alternatywa dla "tablicy najlepszych wyników" ?? - bo klocka w GMS już nie ma. Czy możecie mi coś doradzić ?? Z góry dzięki za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zrobić własną na podstawie struktur danych, albo zwykłych tablic. :) Jeżeli znajdę chwilę, to postaram się coś skrobnąć (no chyba, że ktoś mnie ubiegnie), ale wydaje mi się, że widziałem już coś podobnego na forum. EDIT: Niestety klocków nie uznaję, więc jeżeli już coś uda mi się wykonać to będzie w kodzie i będzie napisane w GM 8.1 bo na razie tylko do tej wersji mam dostęp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zrobić własną na podstawie struktur danych, albo zwykłych tablic. :) Jeżeli znajdę chwilę, to postaram się coś skrobnąć (no chyba, że ktoś mnie ubiegnie), ale wydaje mi się, że widziałem już coś podobnego na forum. EDIT: Niestety klocków nie uznaję, więc jeżeli już coś uda mi się wykonać to będzie w kodzie i będzie napisane w GM 8.1 bo na razie tylko do tej wersji mam dostęp :P Będę ogromnie wdzięczny za każdą pomoc. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Te funkcje nadal istnieją w GM:S, ale są dostępne z poziomu kodu. Zerknij do rozdziału "Local High Scores" w helpie. GML highscore_add highscore_name highscore_value highscore_clear draw_highscore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi