niekarol Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam wszystkich Mam pewien problem po uruchomieniu trybu testowego (lub debagowego) na dole piszą rożne formułki, jak normalnie ale potem potem nic nie wyskakuje i po prostu pisze Compile finished: 11:50:09. Mam nadzieje że ktoś zdoła mi pomóc. Z góry dziękuje niekarol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Marca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 czy masz włączony nowy asset compiler ? i na jaką platformę testujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niekarol Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Testuje na windowsa ale nie wiem jak sprawdzić to drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Marca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 W preferencjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niekarol Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 sory za tą nachalność ale nie mogę tego znaleźć tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Marca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Preferences > General > Enable Asset compiler caching Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niekarol Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 nie mam czegoś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Marca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 To dziwne, bo już prawie miesiąc taka opcja jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niekarol Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 ja mam tylko file edit recources stripcts run windowed help a program pobrałem z oficjalnej strony yoyogame ale z steamem jest tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Marca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 File > Preferences .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niekarol Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 naprawdę naprawdę serdecznie dziękuje :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi