Hootz Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Tytuł: Mario: The True Story 2 Gatunek: Platformówka Opis: Gra nie jest wymagająca, choć myślę, że wymaga jeszcze wielu, wielu szlifów. Typowa platformówka na podstawie kultowego Mario. Nie jest to szczyt moich możliwości jak sądzę, ale chciałem się pochwalić tym co zrobiłem. Oceniajcie jak wyszło :) Opis fabuły: Pięć etapów do uratowania księżniczki, Mario i Peach jadą do Luigi'ego, wszystko jest w porządku do momentu kiedy... Myślisz, że uda Ci się zebrać pieniądze na okup i uratować Peach? Download: Pobierz 1.0.1-setup Pobierz 1.0.1-archiwum rar Rozmiar pliku: 27.3 Mb Autorzy: KrzysioGameStudio Programowanie: KrzysioGameStudio Fabuła: KrzysioGameStudio Grafika: KrzysioGameStudio/Strony o tematyce Mario Muzyka: KrzysioGameStudio/Strony o tematyce Mario Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Nie pobieram na gmclanie nic ze słowem setup w nazwie,nie masz może spakowanej wersji w exe?;P PS: Grafika jest wasza?;> bo mi się wydaje że w screnach wasze są tylko te bardzo pasujące napisy 'Menu' i 'Graj' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Tak jak up. Spakowany exe prosimy. Po screenach można stwierdzić, że menu do wymiany. Reszta IMO ok, nie licząc czcionki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hootz Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Download zaktualizuje o archiwum rar. Masz racje grafika nie jest moja, pobierałem ją ze stron traktujących o tematyce Mario, nie podam dokładnych stron, bo to już było kawał czasu temu. dodałem archiwum rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Całkiem fajna wariacja, ale jeszcze dużo do poprawy. M.in. -menu, -po zakończeniu poziomu powinno od razu przechodzić do następnego a nie wyrzucać do menu żeby wcisnąć "Kontynuuj". -dłuższe poziomy -zmiana czcionki -jak mario padnie to poziom też powinien się resetować -nowe menu Tyle na razie ode mnie :) Daję 3.5/5 (patrząc na stan obecny bo po ww. poprawach grą będzie dużo lepsza :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hootz Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Utermiko, dzięki bardzo za mini recenzje. W wolnym czasie wezmę się za poprawki, Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ciekawe kto poważny daje gry w innej formie niż setup... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Przecież dał archiwum więc o co Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Wiele osób daje w innej formie niż setup...Archiwum a jak nie to zwykłe exe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 bo najeżdżacie na to by nie dawać setup a wszystkie poważne produkcje(czyt. nie GMowe) mają setup-a, a nie exe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 dlatego jak Gmowe mają setupa to jest to podejrzane (czyt. FIRÓSYYY!!!1!1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 @Trzynasty Bo nikt nie będzie instalować gry w którą chce pograć kilka minut żeby sprawdzić i dać feedback autorowi. Poza tym rozpakowanie archiwum jest szybsze niż instalacja. Ja zawsze preferuję wersje portable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzynasty Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Właśnie nie wiem dlaczego - ale żadna produkcja GMowa mnie nie wciąga na dłużej:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 moze dlatego ze prawie wszystkie sa do dupy? a porownywanie gmowych produkcji do prawdziwych gier to heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi