programista Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Właśnie skończyłem tą gierkę i muszę przyznać, że zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Przyznam się szczerze, że początek fabuły i grafika w stylu jrpg mnie odpychały na starcie, ale za namową znajomego postanowiłem pójść dalej i strasznie się wciągnąłem. Powiem tyle- było warto. Rzadko kiedy wzruszają mnie filmy, a z grami nie zdarzyło się to nigdy aż do wczoraj. Jak dla mnie fabularnie najlepsza produkcja w jaką miałem okazję pograć. Ponieważ ciągle jestem w lekkim szoku chciałem was zapytać czy graliście i jeżeli tak to jakie wrażenie na was wywarła btw. jak znacie podobne tytuły to polecajcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 grałeś w Cinders? tak nawiązując do poruszających gier, jeszcze nie grałem w to the moon ale od dawna planuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Właśnie nie. A też od dawna chciałem- dzieki wielkie za przypomnienie ;) no nie czekaj tylko pograj myślę że nie pożałujesz ;p Edit: sorry polowa postu sie wyswietlila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 grałeś w Cinders? tak nawiązując do poruszających gier, jeszcze nie grałem w to the moon ale od dawna planuję Polecam, szczególnie jak teraz jest już wydana polska wersja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ja przeszedłem i też zrobiła na mnie wielkie wrażenie ta historia, poruszająca jak mało która, myślałem potem o tym przez kilka następnych dni :P Jeśli szukasz czegoś podobnego, to spróbuj zagrać w inne gry twórców TTM, nie wiem o czym są, bo nie grałem, ale może też są ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 wolę angielską :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ja przeszedłem i też zrobiła na mnie wielkie wrażenie ta historia, poruszająca jak mało która, myślałem potem o tym przez kilka następnych dni :P Jeśli szukasz czegoś podobnego, to spróbuj zagrać w inne gry twórców TTM, nie wiem o czym są, bo nie grałem, ale może też są ciekawe. No slyszalem wlasnie ze robia kolejny epizod i mam nadzieje ze nie spieprza tego. Ciezko bedzie przebic to zakonczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Final Fantasy (przynajmniej 7 i Crisis Core) mają to do siebie że jak już im poświęcisz te kilkadziesiąt godzin to na końcu się zryczysz jak bóbr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 To The Moon nie było przypadkiem robione w RPG Makerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tak, genialna gra. Jako, że nie znam drugiej takiej, to proponuję Ci po prostu zagrać w nią jeszcze raz, szczególnie, że za drugim razem można wypatrzeć parę smaczków które można było pominąć czy nie zauważyć za pierwszym razem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Co racja to racja :P W swieta przyszykuje sobie maraton. Cholera żałuje że nie mogę sobie znowu zagrać w te gre pierwszy raz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Dobra, ukończyłem podczas jednego posiedzenia, strasznie denerwujące sterowanie ale reszta nadrabia. Hmm, grałeś w Iji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nigdy. A warto? :P BTW. Fajne tytuły się tu pojawiają- keep it up :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 No warto, IMO najlepsza gra zrobiona w GMie, i historia jest tam też właśnie jednym z ważniejszych elementów, koniecznie zagraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 OK. Kolejna gra do obczajenia w święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 No warto, IMO najlepsza gra zrobiona w GMie, i historia jest tam też właśnie jednym z ważniejszych elementów, koniecznie zagraj. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi