Gibki Kaktus Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Mam 2 problemy, otóż: 1) Gdy próbuję stworzyć aplikację jako: Single runtime executable, to wyskakuje taki error: IExpress Wizard Error opening the IExpress Self Extraction Directive file. A gdy za pomocą Windows NSIS Installer lub Compressed Applications zip to typ jest jako plik 1; plik 2 itd i nie wiem jak otworzyć. 2) Gdy używam jakiś skryptów wymagających dll(dodaje do included files je) a potem używam w kodzie, to wyskakuje mi takie coś: GML ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Create Event for object object1: Error defining an external function. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Marca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Sprawdź czy twój windows ma IExpress Wizard - jak masz jakąś customową wersję może go nie być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 A gdzie to sprawdzić? xD Wcześniej jak nie było instalki ani pakowania, tylko sam exe to bez problemu mi się to robiło na tym samym win.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Refresh. Pomoże ktoś? Jak sprawdzić czy mam tego IExpress Wizard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Hm, potrzebowałeś aż 19 dni, mimo, że po wpisaniu w Google IExpress pierwszy wynik to wpis z Wikipedii, gdzie jest wyraźnie napisane: IEXPRESS.EXE is located in the SYSTEM32 folder of Windows 32-bit installations. Gdyby były wątpliwości: C:\Windows\System32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nie ufam wikipedii.... Mam wersję 2.0. Więc co może być przyczyną tego, że nie mogę wyeksportować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Czekać, aż naprawią to: http://bugs.yoyogames.com/view.php?id=9069 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Tak jak myślałem. Wsześniej było dobrze a tu nagle bęc i jest źle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi