Bedziom Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Przede wszystkim mowi sie " nie odwracaj kota ogonem", no co Ty nie powiesz, nie wiedziałem! ( czy ediepl to bedziom?) hej, edie, ja bym się na Twoim miejscu obraził za takie przypuszczenie Z kolei porownanie wydajnosci pokazane przez karolo320 mogl pokazac tylko karolo320 a uwierzyc w to tylko bedziom wiesz, karolowi wierzę, bo jest uczciwy i mnie nigdy nie zawiódł ps: Jutro postaram sie wyjasnic ci to klockami ;) przepraszam, że co? jaja sobie ze mnie robisz? Resztę wywodu teoretycznie zrozumiałem, ale w większości nie ma on dla mnie sensu. I nie dlatego, że nie rozumiem opisów zachwalających linie długości n-tysięcy pixeli, tylko nie zrozumiałem jego sensu wysnuwającego przypuszczenie, że Karolo oszukiwał, że EdiePL to ja czy też stwierdzającego, że Threef nic nie pokazał (btw. czemu się go tak uczepiłeś?). @down (bo nie warto posta dawać) też tak myślę, +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja po prostu uznaję wszystkie przyszłe posty T-800 jako kiepski trolling. Nie można być aż tak głupim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jedyny algorytm spelniajacy prawidlowo warunki, to... nasz algorytm. gówno prawda, wszystkie 3 robią to samo Rysujac linie o dlugosci 3 piksele lub 300 pikseli lub 30000 pikseli jedynie nasz algorytm sie sprawdza. gówno prawda x2 Z racji uzupelnienia do jednego mozemy miec odchylenia od x1,y1 do jednego punktu i nie zalezy to w ogole od dlugosci linii, bo linia rysowana naszym algorytmem nawet o dlugosci 10000 pikseli moze miec maksymalne odchylenie jeden (!) piksel. u mnie nie ma w ogóle odchylenia, u ediego też (gm zaokrągla do setnych części) To co pokazal Ediepl ( czy ediepl to bedziom?) notuje odchylenie rosnace kwadratowo (chyba). gówno prawda x3 Z kolei porownanie wydajnosci pokazane przez karolo320 mogl pokazac tylko karolo320 a uwierzyc w to tylko bedziom ( ruchome obiekty, rotujace, nieustannie pracujacy promien wodzacy porownany do jednego nieruchomego objektu itd itp) specjalnie dla ciebie patrz! twój program radzi sobie gorzej z 5 obiektami niż mój z 56! Inna sprawa ze nie ma co porownywac. Threef nie pokazal nic, moze to i dobrze lol @up: stwierdzałem to na forum już dziesiątki razy zamknijcie ten temat ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 zamknijcie ten temat ;x I zbanujcie T-800, błagam! Jego posty wnoszą tylko kłótnie i sprawiają, że to forum staje się gorsze. Jak wejdzie ktoś na nie pierwszy raz i na trafi na niego bądź taxi_drivera, raczej już tu nie wróci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Zamykam temat. W wyniku dochodzenia konto T-800 zostało rozpoznane jako multikonto użytkownika taxi_driver i zostało permanentnie zablokowane. Pozdrawiam i przepraszam, że T-800 wyprowadził z równowagi naszych kochanych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi