Akkosek Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Widziałem wiele tematów, artykułów i toturiali, ale na żadnym nie było odpowiedzi na moje pytania ;) 1)Jak zrobić że player się odbije od rogów planszy, od drzewa,krzaku lub korzeni. 2)Jak zrobić by player poruszał się tylko o 1 kratkę 3)Jak zrobić by nie można było wchodzić np do wody 4)Czy można zrobić system leveli? Pozdro, jak coś to moje gg 1321438 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 1. Chodzi żeby się odbijał czy żeby się zatrzymał? 2. download - chyba oto ci chodziło. 3. download - prosze. 4. System leveli? Chodzi ci o roomy? 1 level to 1 room wystarczy dodawac lewele a potem odpowiednim kodem lub klockiem przeskakiwać po nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 wszystko bylo w tutorialach, temat w sumie do zamkniecia.. pogrzeb najpierw w eventach, potem sie pytaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akkosek Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ej chciałem ci powiedzieć że ja nie taki że na początku nie sprawdzam ;/ Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Wszystko co napisales znajdziesz na gamemaker.nl w grach ktore mozez edytowac :) Chyba Men Of War :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 To nie są gry które możesz edytować, tylko gry z udostępnionym kodem źródłowym (no tu akurat plikiem GM6 ;p ). To co innego xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ojej... to sa szczegoly a ty sie ze mnie nabijasz :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akkosek Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 weźcie mi kurde powiedzcie a nie nabijacie posty!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 weźcie mi kurde powiedzcie a nie nabijacie posty!! Po pierwszwe, nikt nie musi ci pomagać. Po drugie, oni właśnie ci pomagają, to twoja wina że wszystko musisz mieć podane jak na talerzu. Po trzecie, chyba nie wiesz co to jest nabijanie postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 weźcie mi kurde powiedzcie a nie nabijacie posty!! No to Ci przecież powiedzieli :) www.gamemaker.nl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 przecież ci pomogłem w 1 poście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi