ALT Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jak sprawdzić czy kliknięto kropkę? vk_decimal działa ale tylko na części numerycznej, a chodzi o mi o tą pod "L" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 ord('.') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Gnysek: u mnie nie działa. GML if(keyboard_lastchar = ".") { show_message("Kropka."); keyboard_lastchar = ""; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Działa to mi: GML if(keyboard_lastchar = ".") { show_message("Kropka."); keyboard_lastchar = ""; } Daj to do Step Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 @FanXX: Może najpierw być sprawdził zamiast pisać głupoty. EDIT: Szybki edit xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 @FanXX: Może najpierw być sprawdził zamiast pisać głupoty. EDIT: Szybki edit xD Nosz kurcze, ale mi to działa, mam ósemke a tobie nie działa, dzwine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Chodziło mi o to co napisałeś w orginale: GML if(keyboard_lastchar = ord(".")) { show_message("Kropka."); keyboard_lastchar = ""; } Ale zdążyłeś szybko poprawić na to co ja napisałem... PS: Następnym razem poprawiaj się w edicie, bo robisz zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 if keyboard_check(190) Wystarczyło sprawdzić za pomocą keyboard_lastkey... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi