Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 ktoś to kojarzy? bo jak oglądałem byłem na 100% pewien, że to jest po prostu aranżacja jakiegoś dobrze mi znanego klasyka, a teraz się dowiedziałem że to original score i naprawdę jestem zagubiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 No witam, mam do oddania gry na steama za darmo. Gry w formie kodu, dostałem je całkowicie legalnie ze strony dogry.pl, kupując losowe kody. Oddaję ponieważ żaden z tytułów mnie nie interesuje. Może komuś się to przyda. Tytuły: -Biology Battle -Joy Pony(wątpie, że komuś się to spodoba) -Pixel Traffic Risky Bridge(To też) -Octave(Ta jest chyba najlepsza z powyższych.) Jeżeli ktoś chciałby dostać jakąś grę, proszę o kontakt. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Chciałbym wszystkie Pengiun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Oddam grę w postaci klucza na Steam "Of Carrots and Blood" . W razie pytań proszę o kontakt na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi