ALT Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 No więc, pytanie proste, czy jest jakiś ogólny artykuł który mam spis wszystkich potrzebnych funkcji do pracy z Android'em? Mam na myśli np. zamiennik mouse na ekrany dotykowe itp... P.S.: Moglibyście dodać osobny dział na GM:S, bo szukanie wcześniej zadanych pytań w tonach pytań o zwykłego Gm'a jest nie wygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Funkcje z rodziny device_*** są bardzo pomocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 A samo mouse_x/y działało jeszcze nie dawno (i pewnie dalej działa) jako pozycja palca an ekranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ooo, dzięki Uzjel. Jeden wyraz, a już wszystko wiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi