kt1117 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Mam problem. Mam router podłączony do stacjonarnego kompa z XP kablem USB. Kabel USB jest wystarczająco długi, żeby go wygodnie używać, ale nie daje mi dostępu do ustawień routera. Mam też kabel ethernet, który mi na to pozwala, ale jest zbyt krótki i na dłuższą metę odpada. Mam też lapka z Win 7 i kartą sieci bezprzewodowej, więc wifi łapie bez problemu. I chciałbym zrobić sieć LAN, żebym łapał internet do stacjonarnego po USB, do lapka po WiFi i udostępnianie plików/drukarek między lapkiem a stacjonarnym. Wiecie jak to rozwiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Router czy modem? Kabel ethernet jest dośc tani, kup nowy, to koszt koło 10ziko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Tylko nie kupuj w mediamarktach i innych sklepach. Znajdź zwykły komputerowy i poproś żeby Ci zarobili tyle metrów ile chcesz. Wyjdzie ok 5 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi