Gibki Kaktus Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie, nie i jeszcze raz nie! Nie dam się omamić przez płeć piękną i się nie ugnę! :P Jak możesz, kobiety są po to, żeby się im uginać! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Chciałem na to odpowiedzieć, ale ta odpowiedź byłaby zbyt szowinistyczna! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Hmm... a skoro już jesteśmy przy temacie punktualności i tak dalej... ...to czy mógłbyś w końcu zaktualizować tabelkę? ^-^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Przydałoby się :D Ta obecna jest chyba sprzed miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Po czwartku. Obiecuję! Teraz siedzę nad książkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Obiecanki cacanki a głupiemu radość:D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Hmm... Pietrz nie nadesłał żadnej pracy do 6:00 rano, do której to godziny Threef nie chciał mi przedłużyć. Czy to oznacza, że wygrałam walkowerem...? Znowu? >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Następnym razem będzie trzeba jakoś zasady konkursu przerobić. Pojedynki 1v1 jak widać nie zdały testu na GMclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nie spodziewałem się 100% frekwencji. I tak jest nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Tylko że skoro to pojedynki 1v1 to frekwencja musi być 100% Co innego gdyby było np na grupę 4 osób 1 temat i między nimi by odpadał najgorszy. Potem dopiero te grupy by się zmniejszały. Już by to wyglądało inaczej tzn. prawdopodobnie lepiej :D W finale dopiero był by ten tytułowy duel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Może, ale to i tak lepsze niż robienie pojedynków każdy z każdym. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 No właśnie chyba nie. Większość walczyło sam ze sobą bo przeciwnicy się powycofywali zawczasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 ja nadal czekam na swoja kolej :D, ale skoro juz tyle wyczekalem, to mysle ze za 2tyg bedzie najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kończę wszystko aktualizować i nie mogę znaleźć żadnej z gier z pojedynku I am vader vs Huderlord. Poza tym nie wiem która z gier pojedynku "Niekończąca się mapa ( lub zapętlona)" jest lepsza. Huderlord zrobił piękne tech-demo silnika w 3D, ale nic poza tym. Sheriff99 zrobił za to trudną, ale grywalną i banalną grę. Problem jest taki że nawet nie wiem czy obie gry mają nieskończoną mapę. :) Ale to szczegół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 @Up może mapa jest skończona, ale jest lot rakietą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zapomniałem że dałem wam dwa tematy! Źle się dzieje z moją pamięcią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Tu jest [link] do postu gdzie Huder zalinkował Chińczyka 3D bodajże. Osobiście nie uważam, żeby był zbyt ekscytujący, ale Vader nie dał niczego, więc... ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zbliżające się pojedynki: Elevator vs Sunflower - Prosty temat, sporo pomysłów... ale możecie utknąć z grafiką. Jak pisałęm wcześniej, chciałbym dać wam 48h, z możliwością przedłużenia jeżeli do tego czasu będziecie oboje mieli coś ciekawego. Chell vs Huderlord - Trudny temat, głęboka studnia pomysłów z której mam nadzieję coś wyciągniecie. Co powiecie na podobny układ, z tym że pierwszą wersję gry macie pokazać do końca tygodnia? I zaczynacie zaraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 U mnie srednio, akurat gruntowny remont pokoju brata, może przyszły tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 A u mnie sesja ten tydzień się uczę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 OK, czyli obojgu nie pasuje. :) Dajcie znać kiedy, chociaż temat mógłbym ogłosić teraz jak chcecie. Po prostu potem byście ustalili koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Cały przyszły tydzień? (Byle do końca ferii skończyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Od przyszłego tygodnia dla mnie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Czyli do poniedziałku do poniedziałku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jeśli Chell nie ma nic przeciwko to bym prosił od wtorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jak sobie zyczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja i Elevator ustaliliśmy piątek o 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Wnioskuję o przedłużenie terminu na podstawie tego, że coś tam próbuję robić tylko czasu specjalnie nie miałam, a Threef chyba powiedział, że jak będzie coś wyglądało obiecująco, to może przedłużyć z tych 48h. Ogólnie to gra ma być Tower Defensem/Attackiem, w którym do naszego komputera przychodzą wrogie pakiety, i trzeba się przed nimi bronić (wieżyczka po prawej), a w ostatecznym rozrachunku pokonać przeciwnika (szereg shurikenów na dole), produkując swoje pakiety w fabryczce koło naszego węzła. Ogólnie tydzień będę mieć dość narwany (ostatni projekt w semestrze oddaję dopiero w piątek, a nie sądzę, żebym napisała to przed czasem), więc i tak chyba Elevator będzie miał nieco fory. >.< Naprawdę nie miałabym nic przeciwko przedłużeniu nawet o tydzień, zwłaszcza, że historia zna takie przypadki (vide koty), a póki co jeszcze nawet Huder i Chell nic nie zaczęli. Elevator też swojego projektu specjalnie nie skończył, a zaczął, więc mam nadzieję, że nie będzie miał nic przeciwko. ^^' Screen (wyedytowałam, bo w poprzednim screenie nie było wieżyczki) A gra ma się nazywać #Shuriken++. ---EDIT--- Widzę, że Elevator się zgodził na jakiekolwiek przedłużenie! ^^ To jak, tydzień? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 No to po prostu róbcie. Jak uznacie że gra jest wystarczająco dobra to dajcie mi znać na PW/GG. Jedyny warunek jest taki że macie pracować nad grą którą pokazaliście. I bez przeginania żeby to nie był miesiąc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi