Threef Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Hmm... nie określili początku pojedynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 O no patrz, bo ja zacząłem robić grę jak padła nazwa tematu, wtedy kiedy się Sheriff na niego zgodził. To będzie najwyżej walkower na korzyść Sheriffa jak oddamy prace. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 xD Tego nie wziąłem pod uwagę! No cóż to chyba pora ogłosić wasz prawidłowy temat i możecie zaczynać. Możecie robić na dowolny z tych dwóch tematów albo na oba. Tylko powiedzcie kiedy chcecie kończyć. Lot Rakietą P.S. sunflower i Pietrz chcą kończyć w sylwestra? Czy inny termin? P.S.S Chcę dobre gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Póki co nadal zostaję przy Nowym Roku 6:00 rano, choć jeśli Pietrz chce, to można to przedłużyć nawet i do 6:00 rano po najbliższej niedzieli po Nowym Roku (czyli do poniedziałku 7 stycznia, 6:00 rano). Co na to Pietrz? ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 LOL! Nie pozwoliłbym na pierwszego stycznia! 31 albo tydzień później! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 To kontynuować prace? Można by zrobić tak że kończymy w 14.01.12 jak tam gdzieś wcześniej Sheriff podał z tym że jemu się doliczy te 6 dni więcej. Tzn. ja kończę w 14.01.12 a on 20.01.12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 @HuderLord naprawdę wierzysz w to że jeszcze nie zaczął? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Nie zacząłem. Na prawdę i na honor! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 To szkoda! :/ Ale mówcie kiedy wam pasuje, bo od razu dodam licznik na stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dodaj napis "CZAS NIE OKREŚLONY/H.. WIE". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 To Threef wymyśl datę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 To Huderowi i Sheriffowi też proponuję coś w okolicach poniedziałku 7 stycznia (6:00 rano dla ustalenia uwagi), co by nie trzeba było zbyt długo czekać na wynik pojedynku Chell + przegrany półfinału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 No dobra: 7 stycznia godzina 20:00 (trochę więcej czasu na upload) pasuje wszystkim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ok to ja kończę 1 stycznia co by było uczciwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 No może, ale nie wiem, bo mam z 3 prace klasowe itp. jakby co spodziewajcie się, że poproszę o 1-3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dopóki to będą 1-3 dni, a nie cały tydzień, to myślę, że powinno być w porządku. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gdybym ograniczył planszę przez pole minowe, lecz plansza byłaby nieskończona to byłoby ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jeśli będziesz pośród tego pola minowego latał rakietą tenisową, to chyba tak. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 FFS, czemu nikt nigdy nie wpadł na to że jak się wyjdzie z prawej strony mapy to się wychodzi z lewej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Kto powiedział nie nie wpadł, wpadł i to nawet lepiej. Nie jest to widoczne że jesteś na krawędzi mapy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Proste: GML if(x>=room_width-(view_wview[0]/2)){x-=room_width-view_wview[0]} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Edit: Jednak coś wstawię, będę miał przynajmniej honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Byle gówno to chyba ja wystawiłem bo moje ciężko nazwać grą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Potrzebuję przedłużenia do czwartku/środy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 :( Nie mogę. Z tego powodu dałem wam ten dodatkowy tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 A przedłużenie do 6:00 rano? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie, nie i jeszcze raz nie! Nie dam się omamić przez płeć piękną i się nie ugnę! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dobra to coś oddam niedługo. Daj chociaż do 20:30, żebym mógł menu zrobić :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi