Sheriff99 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nie mam testera, a nie lubię grać w swoje gry :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja mogę być Twoim testerem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nikt nie zabrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mi pasi tak może 28.12.12-14.01.12(ósmego stycznia mam urodzinki)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Jeśli faktycznie to to jest temat który by starczył do końca roku, to proponowałabym od zaraz do godziny 6:00 rano 1 stycznia. Czekam na odzew! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Sorry Pietrz! W rozmowie z sunflower zdradziłem nazwę tematu, ale nie spodziewałem się że wyłapie. :/ Tak więc wasz temat to "Turniej" I zaczęliście o 20:43! Kiedy chcecie kończyć? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nie mam testera, a nie lubię grać w swoje gry :(. bo są do dupy najwyraźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Moje też był do dupy, a miło mi się w nie grało. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 "Turniej" hmm chyba długo będę się zastanawiał co zrobić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Noo, zwłaszcza, że to nie twój temat. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 A to czegoś nie skumałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Pietrz stwierdził, że 6:00 rano 1 stycznia "Może być". To jak, oficjalnie wywieszamy temat z datą i tak dalej? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nie mam czasu, idę spać. Może w weekend to zrobię. Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zawalilem semestr z niemieckiego i fizyki, do tego zagrozenia z chemii i biologi. Elevatora wpisz walkoverem, nawet nie podawaj tematu, niech czasu nie traci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 No dobrze, ale temat podam: "Niekończąca się mapka ( lub zapętlona )" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 No dobrze, ale temat podam: "Niekończąca się mapka ( lub zapętlona )" :crying: kcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 NOOOOOOOOOOOOOOOOOO taki potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Hmm... skoro wynikłą taka sytuacja (i mamy święta) mogę pozwolić Sheriff99'owi i Huderlord-owi na zmianę tematu na temat Elevatora i I am vadera. Oczywiście jeżeli obaj będą chcieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zależy jaki temat jest teraz i jakie będą z tego korzyści... Żartuje, zgadzam się najwyżej przegram :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Nie no! Chodzi mi o to że będziecie mogli sobie wybrać. Bo żeby więcej nie zdradzać to powiem że wasz temat jest dość słaby, bardzo prosty, i ja np nie mam pomysłu na coś oryginalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 To wybieram jednak ten nasz właściwy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Co więcej możesz nawet wybrać oba! :D // Ten post wcale nie jest po to aby nabić sobie 1000 postów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 ?? Jak to? Nie w sumie to wolę nie pomagać huderowi, chyba że jak by wygrał to da mi gm 8.1 pro :P. Jednak wolę tylko ten właściwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Taki miałem zamiar, oddać klucz 2 osobie po mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 No to może być, zgadzam się na nieskończoną planszę i nie zmienię zdania! APAGE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 juz drugi walkover d: boja sie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Niestety nie miałem jak zrobić gry, ponieważ komputer mi się zepsuł i musiałem oddać do naprawy, ale teraz mówi się już trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 dzieje sie cos? bo widze ze nie ma zadnych aktualnych pojedynkow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 sunflower z Pietrzem mają pojedynek, ale ja zapomniałem tego dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Co z Sheriffem i Huderem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi