Threef Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Cholera, czyli coś przegapiam :/ Moja pamięć zawodzi coraz bardziej. Dzięki za zauważenie tego. Tak więc Chell vs Boad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 A ile czasu mamy na ten pojedynek? 7+ ? E: Chell, kiedy ci pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Myślę aby dać wam 24h, ale chyba dam 48h. Temat który będzie mieć zwycięzca waszego pojedynku będzie miał 7+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Chell, to początek w piątek/sobotę? Najlepiej 20-23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Jak na moje to lepiej sobota-niedziela, tak ok. 21., piątek mam trochę zajęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ale mamy 48h. To może zaczniemy w piątek o 21 a skończymy w niedziele o 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 ah, tak, 48 godzin no to dobra, w sumie niezłe wyjście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ok, przyjąłem. Chell przypomnij mi jeszcze w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Roger that! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Przypominam że dziś o 21 rozpoczynam pojedynek z Chell'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 A ja pamiętałem i chciałbym powiedzieć że wasz temat to "Asteroidy". :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Fuck pierwszy nieodpawiadający mi temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja mam np pomysł na grę w której zrzucamy asteroidy na ludzi. Feel free to use. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 No to let's rock! ba dum ts~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Można by przedłużyć, bo chyba nie zdążę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jeszcze... więcej... czekania...? O.o' Mogłabym się ewentualnie zgodzić, ale pod jednym warunkiem: to, co powstanie w nowym terminie, będzie naprawdę fajne. W przeciwnym wypadku będę zła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Pietrz musi się zgodzić, ale jest problem bo nie mam teraz internetu w domu więc nawet nie będę mieć jak sprawdzić czy odpisał. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrz Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgadzam się. Tym bardziej że też by mi się trochę tego czasu przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Do kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Długo, może następna niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 No to pokazujcie co macie. Tutaj w temacie chcę zobaczyć screeny i jak będzie coś widać to przedłużę do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ładne to to. Sam narysowałeś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ten dither wlazł przy kompresji obrazka czy w grze tak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nie, tak to w grze nie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrz Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Oddaje grę wczoraj zuploadowałem. http://www22.zippyshare.com/v/20632618/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Pojedynek wygrywa Sheriff99 i jego gra Foxi. :) Najbliższe pojedynki: Sheriff99 vs Huderlord Elevator vs I am vader Sunflower vs Pietrz Dajcie znać kiedy wam pasuje, nie chciałbym zabierać wam całego wolnego czasu w święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 No nie tego pojedynku się obawiałem. Chciałbym dużo czasu na Hudera, bo inaczej będzie pogrom :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Następnym razem zadbaj o proste bugi bo potrafią wkurzyć. Tematy są fajne, ale twój i Huderlorda jest trochę inny. Dość prosty, ale trzeba zadbać o coś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi