Uzjel Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Bez pośpiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Bedziom vs Piedro zaczynają o 17:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgadzam się, potwierdzam etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 dajcie mi najsilniejszego ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Nie chce odpaść, sorry bedziom. Zero litości. Powodzenia @Threef Jaki jest temat? Nie widzę tematu pojedynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Piedro, a przypadkiem już nie odpadłeś?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Bedziom vs Piedro zaczynają o 17:00. Chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Fak! Coś skopałem. Temat to "Zbieranie monet". Ja dopiero wracam ze szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ojezusmariacozatemat.. Tu nawet ja nie mam pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja już mam zaczątek:) @ile dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ale z głównej tabeli odpadłeś :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 to nie oznacza ze nie mam sznsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Wiem, wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Damn! Ustawiłem koniec pojedynku na godzinę 23:99! -_- Dlatego był błąd i się nie wyświetlało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 pffffff :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 btw ja z kimś mam grać teraz, bodaj MXQ, nie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Tak, spróbujcie się ugadać. Zapomniałem o was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 lol. MXQ kiedy chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Zapomniło mi się zgłosić. Zgadzam się na termin Uzjela - Piątek 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 OK, to wy zaczynacie jutro o 18 a kończycie, 19-11-2012 23:59. Losowanie tematów sprawiło jeszcze większy trolling niż ja z tematem Niszczenie. :D Wkrótce zobaczycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Jak znowu dostanę koty to dostanę kota o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Jak znowu dostanę koty to dostanę kota o_O Ty nie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 nie mow ze znowu bede symulator robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Threef offline więc ja powiem: I am Vader vs Uzjel: Gra na 3 przyciski i... sorry za doubleposta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 I jak jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Wpadlem na cos na minute po zobaczeniu tematu wiec chyba dam rade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 To zapomnij i myśl o czymś nowym, ZAWSZE pierwszy pomysł jest zły. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Hm, być może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 PANIE MXQ PAN POWIE KIEDY PANU PASUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Jeszcze cos apropo tematu: Przycisk potrzebny do wyjscia z gry zalicza sie do wykorzystanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi