Elevator Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 O ja, ale długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 A gdyby kosmos był biały? To mój temat i liczę na ciekawe pomysły. I skończył się pojedynek MXQ vs Uzjel. Czekamy może MXQ odda jeszcze grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Ok. czekamy. Rozumiem, że gra na zippyshare musi mieć godzinę niższą niż 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 No na 30 minut możemy przymknąć oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Sądzę, że go nie ma i że nawet tego nie przeczyta :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Naprawde sorki ale nie dam rady, nie to że się sztucznie tłumaczę że jestem unskilled noob russian po prostu nie miałem czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Szczerze to myślałem, że tak będzie :/ Powiedz chociaż co planowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Czyli to oznacza, że teraz czas, aby Uzjel umówił się z I am vader? ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Chyba tak. To kiedy wam pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Szczerze to myślałem, że tak będzie :/ Powiedz chociaż co planowałeś. pracowałem nad czymś w stylu worms, tyle że na mapie lata się kotami-św. mikołajami ;D taki multiplayer battle z animowaną grafiką tak naprawdę mógł bym zrobić coś na wzór Twojej gry ale wiedziałem że to zbyt oklepane, więc wziąłem się za coś bardziej wymagającego ale niestety nie dałem rady przez te chore prace szkolne (nie wiem po co mamy robić po 5-6 prezentyacji z infy, skoro po 1-2 można już wywnioskować że ktoś umie obsługiwać PP) :/ może dokończe to i wrzuce, ale najpierw jakieś grafiki poćwicze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 A ile czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Poddaje sie nie mam czasu. gratulacje bedziom. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Poddaje sie nie mam czasu. gratulacje bedziom. :) Nie pozwalam! Do roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Nie pozwalam, zabraniam! Piedro nie bądź baba, rób! ;) Możesz mieć nawet 2h na grę, a i tak ze mną wygrasz! Wystarczająca motywacja? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 tak to jest jak konkurs jest w połowie listopada zamiast miesiąc później w ferie świąteczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ale musimy zdążyć przed końcem roku, by wykorzystać promocję na Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 ok ok Małpa zostaje. [EDIT] Kiedy nasz pojedynek? bo na stronie threefa nie ma tematu a myślałem ze dzisiaj o 17 zaczynamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Piedro nie bądź baba, rób! ;) Przepraszam bardzo, ale co oznacza to "nie bądź baba"? -. -.' Piedro: w sumie to Bedziom nie potwierdził terminu pojedynku, więc nie było podstawy do ustalenia terminu. ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 To kiedy wam pasuje? Temat macie fajny. Nawet Bedziom ma szanse wygrać. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Czy temat to "Shot"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 jutro 17:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Aż musiałem sprawdzić czy na liście tematów jest! :D Jesteście bezpieczni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 To kiedy wam pasuje? Temat macie fajny. Nawet Bedziom ma szanse wygrać. :P Temat "Gówniana Gra?" Bez obrazy Bedziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Nie ma takiego tematu, temat najbliższy tej idei dostał bodajże -7 głosów, więc nie. Sama jestem ciekawa, jaki to będzie w końcu temat. Być może dowiem się jutro o 17, o ile Bedziom potwierdzi... ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Przepraszam bardzo, ale co oznacza to "nie bądź baba"? -. -.' Och, przepraszam! :C Piedro: w sumie to Bedziom nie potwierdził terminu pojedynku, więc nie było podstawy do ustalenia terminu. ^^' Ja tam nic przeciwko 17:00 nie mam. ;x Czy temat to "Shot"? Przegrałbym. jutro 17:00? Okey-dokey-lokey! Temat "Gówniana Gra?" Bez obrazy Bedziom. Luz. A więc jutro o 17:00. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Weekend jesli łaska, problemy rodzinne, szkoła itd. Nie będzie łzawej histori, chcę temat w północ piątek/sobota. Jeśli Uzjelowi to pasuje. @OT Nie wierze jak daleko bedziom zaszedl czystym fuksem :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Jeżeli będzie tydzień na projekt, to nie ma dla mnie znaczenia kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Temat macie bardzo swobodny, 2-3 dni wystarczą na coś fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Fajny byłby piątek koło 15:00 - 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Sprawdzę czy mi pasuje od 18:00 i dam znać jutro, k? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi