I am vader Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 technicznie regulamin nie zabrania pokazywania elementow gry przed jej wydaniem na konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 A teoretycznie to twoja gra ma bardziej podobać się od gry przeciwnika. ;) Jak to robisz to twoja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Nie chodzi o wygląd tylko bardziej o pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Sunflower pokazywała nam całą grę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ok to pokaże w piątek :) [EDIT] Mam nadzieję że lubicie łamigłówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Zwłaszcza z zombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Niszczenie łamigłówek... Jest jakaś łamigłówka, wjeżdżasz czułgiem i wszystko rozwalasz, po czym pojawia ci się prawidłowy wynik, ciekawe :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 LOL. No nie do końca. Rozwiązujesz ja z kilofem w dłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Tak, lubię łamigłówki. Tak bardzo, że nawet sama zrobiłam tę łamigłówkową grę i potem ją pokazywałam wiele godzin przed terminem. A już najbardziej lubię łamigłówki z zombiakami, tak!!1 Poza wszystkim innym, ciekawa jestem, co wykombinujesz. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Jeśli chcecie to wrzucę screen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Taak, chcemy! :) A przynajmniej ja chcę. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Taak, chcemy! :) A przynajmniej ja chcę. ^^ To jest testowy obrazek wiec nie ma spojlerów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Nie wiem czy się wyrobię, bo jutro wracam o 15 do domu i mam pracę klasową z historii, ale macie: https://gmclan.org/uploader/7189/gg.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ach, stare dobre nonogramy. Zdarza mi się rozwiązywać na zajęciach. ^^' Rozumiem, że oprócz zaznaczania tych właściwych pól będzie możliwość wykluczania tych złych? ;) A, i jeszcze jedno: mógłbyś może nieco wyszarzyć/zmniejszyć kontrast obrazka w tle? Jak na mój gust za bardzo rzuca się w oczy jako tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 wow. Wormsy ale fajnie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Nie Wormsy! 1337! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ach, stare dobre nonogramy. Zdarza mi się rozwiązywać na zajęciach. ^^' Rozumiem, że oprócz zaznaczania tych właściwych pól będzie możliwość wykluczania tych złych? ;) Yup [PPM]. Co podchodzi pod niszczenie to nadtłukujemy cieniutką warstwę ściany naszym kilofem. 3 złe uderzenia i ściana się zawala [Edit] A i jeszcze każde złe udeżenie daje nam 40 s. karnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 To coś pomiędzy wormsami, a liero, aczkolwiek nie mam czasu by to dopracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 W sumie to trochę spóźniłam się z wyedytowaniem, więc napiszę jeszcze raz, w razie czego jakby Piedro nie zauważył. ^^' A, i jeszcze jedno: mógłbyś może nieco wyszarzyć/zmniejszyć kontrast obrazka w tle? Jak na mój gust za bardzo rzuca się w oczy jako tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 W sumie to trochę spóźniłam się z wyedytowaniem, więc napiszę jeszcze raz, w razie czego jakby Piedro nie zauważył. ^^' Ok zrobi się. No prob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Done :) [EDIT] Bądźcie przeklęte wszystkie double posty!!!!!!!!1!1 A tak serio to jak potrzebujesz czasu sherfiff99 to pogadaj z Threefem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Przypominam że dzisiaj o 14:00 zaczynamy pojedynek MXQ vs Uzjel. Koniec jest 12-11-2012 20:00, a temat zostanie ujawniony na http://threef.cba.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ej Threef czemu twoja stronka nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Napiszę temat tu o 13:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Temat to "Kot na sankach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ha ha :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Temat to "Kot na sankach", albo "Koty na sankach". WAT TEH FUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuu.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Threef, co z wynikiem mojego pojedynku z sunflower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Uff, nie będę miała "Kota na sankach". Teraz jeszcze tylko odhaczyć "Niesamowite historie trzech kotów w kapciach" i będę w miarę spokojna. ^ ^' Co do wyniku pojedynku z Boadem, również jestem zainteresowana. ;) Przy okazji: Piedro, zauważyłam, że ten testowy nonogram jest niemożliwy do rozwiązania. Myślałeś o generowaniu cyferek z nonogramu? To nie wydaje się jakoś strasznie okropnie trudne, prawda? ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 DAFAQ niech znajdę trolla kto dodał ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi