Kaleson Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Wybaczcie. Melanż mnie pokonał xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Dziękuje za tak miłe słowa Threef , jednak szkoda trochę ze Kaleson się poddał :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Wybaczcie. Melanż mnie pokonał xd żeby melanż <_< gratulacje Piedro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Następny pojedynek: Sheriff99 vs Piedro od jutra 16:00 do piątku 16:00. Macie bardzo kontrowersyjny temat. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Kontrowersyjny? Mam nadzieje, że nie jest obleśny. :) Nie chciałbym tworzyć Polybusa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 9/11, możecie już robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Mam lekkiego stresa ze kiedy juz ponize mojego obecnego rywala przyjdzie mi walczyc z (prawdopodobnie) uzjelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Uzjel i jego GameMaker lubi to :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Uzjel i jego GameMaker lubi to :lubieto: Nie byłbym tego taki pewien. Jakoś nie widzę Cię w temacie jaki wam wypadł. Będzie beka! :D Edit: Mam takie szczęście w losowaniach że trzeba w Lotto zagrać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Czy można gdzieś zobaczyć wyniki losowania tematów? Chciałbym się dowiedzieć co nawymyślaliście. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Na szczęście jestem jedyną osobą która ma na to wgląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Na szczęście jestem jedyną osobą która ma na to wgląd. udostępnisz po konkursie? ciekawy jestem jakie tematy was, koderów jaraja, a jakie odstraszaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 udostępnisz po konkursie? ciekawy jestem jakie tematy was, koderów jaraja, a jakie odstraszaja :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 udostępnisz po konkursie? ciekawy jestem jakie tematy was, koderów jaraja, a jakie odstraszaja facepalm przeciez kazdy temat jest odslaniany gdy nadejdzie jego godzina, a i gry pojawiaja sie w dziale GMDuelu to sobie mozesz zobaczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Myślę, że chodziło im nie tylko o to, jakie tematy w ogóle zostały wybrane, ale też jaka była ich kolejność i rozkład głosów. Np. póki co znam tylko sumy głosów oddanych na dwa tematy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 aa, to to sam tez bym chetnie zobaczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja mam pecha z tym niszczeniem............ -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja mam pecha z tym niszczeniem............ -.- Raczej farta :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Teraz nadeszła pora by się wytłumaczyć. Temat Niszczenie był oryginalnie przypisany do pojedynku Sheriff99 vs propaganja, więc jak przyszło do zorganizowania pojedynku specjalnego to postanowiłem zrobić mały żart i dać ten sam temat. Wszystko ok, ale okazało się że robimy dogrywkę więc nie mogłem dać innego tematu bo to popsułoby koncepcję. Mam nadzieję że nie było to aż tak wkurzające. :D A dziś chyba wyłonimy pierwszych zwycięzców, ale i tak już wiecie kto wygrał. O! I jestem teraz moderatorem tego działu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 3,5h ostrej harówki się teraz kłania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja już mam głównego bohatera mojej platformówki ;) Fabułę, czas i miejsce akcji. Ow yeah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Boad prosi o dodatkową godzinę na skończenie pracy. Pozwolić mu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Pozwolić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 NIE deadline kurde, to jest powazny konkurs i nie ma ze olewanie limitow i zwyczajne proszenie o godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Mi by się bardzo ta godzina przydała. Ogólnie gra wrzucona, ale za tę godzinę poprawiłbym kilka bugów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Boad: to gdzie jest temat o twojej grze, jeśli mogę spytać? ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Przepraszam sunflowar, zaraz napiszę temat, ale nie ma mnie prawie godzine, bo musiałem wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Oh God, co to za podejście najpierw prosi o przedłużenie czasu a później i tak nic przez ten czas nie robi bo go nie ma. Legit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ach, ok, dopóki godzina uploadu jest przed 21 godziną 6 listopada, to powinno być w porządku. O.o' (choć w sumie chętnie bym zobaczyła jaką grę przygotował mój przeciwnik, żeby wiedzieć czy się jeszcze łudzić, czy raczej dać sobie spokój) Poza tym nie jestem żadnym sunflowarem! Szybkowarem też nie. >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi