ALT Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Czy jest jakaś aplikacja dzięki której można użyć tablet'u jako klawiatury do komputera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Zdalna kontrola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Nom jak masz blutacza w kompie albo team viewerm myślę żeby się dało. Ale ty wymyślasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Próbowałem ale się na kompie ekran zmniejsza i muzyka leci przez tablet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Jak tabled jest na andku to Unified Remote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Jest na pewno, bo kiedyś korzystałem. Miała jakąś oczywistą nazwę bodaj WiFi Keyboard, ale wiem że było wiele takich wiec powinieneś pod tym hasłem znaleźć bez problemu :) @e: masz link https://play.google.com/store/apps/details?...kivan&hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 @Max, co brałeś, że odkopujesz temat sprzed 4 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Nie mam pojęcia czemu, ale wydawało mi się że to aktualny temat xDDD Pewnie dlatego że mi w oknie startowym chrome przypięło gmclan jako często odwiedzany, ale nie stronę główną tylko którąś tam stronę wahalii i czasem wchodzę w stare posty bo zapominam xD Będę zwracał większą uwagę na daty :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 ja spojrzałem tylko na 2.09 i myślałem, że to aktualny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Września 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 ej a korzystając z okazji - jak najwydajniejsze streamowanie dźwięku z PC na andka? soundwire trochę syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi