dyzmek Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Tytuł gry - Space War Gatunek - Strzelaninka/ Zręcznosciowa Opis- Mój klon klasyków gatunku mam na myśli gry z nes-a Galaxian czy Galaza albo jeszcze starszą Space Invaders , grę robię na swój styl , gra jest dla bardzo lubiących się trudzić graczy ponieważ wystarczy że zostaniemy raz trafieni i zaczynamy od pierwszego poziomu , wróg strzela na znak ,, Wszyscy Razem ognia'' a my musimy się chować chociaż pociski mogą przechodzić przez luki , naszą palisadę możemy rozwalać tylko my , w wersji demo są 3 poziomy po ich przejśćiu wyskoczy game over , zapraszam do gry. screen 1- https://gmclan.org/up6167_5_screenek_1.html screen 2- https://gmclan.org/up6167_5_screenek_2.html Gra download- https://gmclan.org/up6167_4_Space_War_demo.html Grafika - Dyzmek Muzyka - internet pomysł - dyzmek ( za porozumieniem z Theffem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 350 punktów. Wszystko dobrze wykonane. Trochę szkoda że muzyka na nowym poziomie zaczyna się od nowa. Czekam na więcej poziomów i jakiegoś bossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Przyłączam się do Threef'a, gra fajna tylko szkoda że nie ma np punktów żyć. 5\5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 5/5 duzmek twoje gryy rządżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 This game creator by dyzmek. Jak dla mnie troooooche lepiej więc 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Lepiej niż poprzednia gra, ale intro krzywe trochę :P Mogłeś dodać jakieś życie czy coś. 2.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 jak przytrzymasz strzalke, dasz spacje i puscisz strzalke to samolocik jedzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 będą ulepszenia i inne poprawki w silniku i nie tylko :) Zmiany pożadane w pełnej wersij jakie wprowadzę to Ilość żyć , zmiana muzyki w danym poziomie , dodam bonusy i boss-a co pare poziomów , inne uwagi proszę zgłaszać tutaj lub na moje gg dyzmek 2654052 dziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 graficznie sraczka jakich mało (choć ostatnio na GMclanie coraz więcej :<). Ogółem prosta gra. Wiem, że jest to klon, ale robiąc ów klon mógłbyś dodać parę drobiazgów umilających grę i wciągających gracza, bo to póki co jest średnią minigierką bazującą na innej. 2.5/5 ps. czemu to ma aż tak wysokie oceny? Zazdrosny się robię :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zmiany pożadane w pełnej wersij jakie wprowadzę to Ilość żyć , zmiana muzyki w danym poziomie , dodam bonusy i boss-a co pare poziomów , inne uwagi proszę zgłaszać tutaj lub na moje gg dyzmek 2654052 dziękuję . No przynajmniej jakiś bossy będą :P Możesz dodać też losowo spadające power upy, które odnawiają życie, niezniszczalność na kilka sekund, lepsze pociski, itp. ps. czemu to ma aż tak wysokie oceny? Zazdrosny się robię :< Bo to gra dyzmka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ps. czemu to ma aż tak wysokie oceny? Zazdrosny się robię :< bo to szczerze wam powiem , pierwsza gra którą zrobiłem z przyłożeniem i sercem , ale kogo to obchodzi , ja jako twórca czuję grywalność gry takie coś czego nie było we wcześniejszych a wy nie czujecie ? demo to jest demo ma pokazać tylko zarys możliwośći gry a nie wszystkie jej zalety i cały gameplay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ile robisz te gre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 nie ważne ile , ważne jaka jest a jest w niej postęp od innych moich gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ile ją robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 bo to szczerze wam powiem , pierwsza gra którą zrobiłem z przyłożeniem i sercem nie. Bo byłaby lepsza. 3/5 za chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 myślicie że z tej gry nie da się nic wykrzesać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Dyzmek zaczął chyba 3 albo 4 dni temu. Wg mnie jest progres. Jeżeli coś wam się nie podoba to podajcie poszczególne elementy. Dyzmek robi tę grę w sposób żeby było się czymś naprawdę pochwalić. Pomóżcie mu poprawić to co wg was jest złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Fajne to. 5/5 jest postęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zwiększyć trochę rozdzielczość/room'a no i grafikę poprawić. Jak chcesz to ci podam linki do kursów. Jak chcesz to masz takie tło i dla jeszcze lepszego efektu w opcjach room'ów w zakładkach backgrounds ustaw na samym dole Vert.Speed na 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Tu po prostu nie ma się czym chwalić, gra do zrobienia w pół godziny, jeżeli robisz ją z sercem, to dlaczego statki to jakieś dziwne trójkąty, a pocisk do biały prostokąt? Fabularne strzelanki były stokroć lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 dzięki sheriff już zmieniłem grafikę ale jeszcze pare innych zmian ważnych czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Wytłumacz mi Dyzmuś, bo nie kumam - czemu niektóre pociski przechodzą przez te klocki, inne siebie i je niszczą, a jeszcze inne tylko same się niszczą w kontakcie z nimi? =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 yyy już tłumaczę otóz pociski gracza są silniejsze od tych wroga , i my możemy niszczyć swoją strefę ochronną , bywa ona jednak zdradliwa iż przez luki mogą przelatywać pociski wroga , znaczy mogły bo w pełnej wersij to zostanie zmienione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 narazie dokonane zmiany Zmieniono ochronkę gracza na większą przez którą nie przeleci pocisk gracza , tylko my możemy ją zniszczyć. Zmieniono tło na to od sheriff99 gra prezentuje się ładniej i schludniej , ponadtto gracz strzela nie 2-ma pociskami w serji tylko 4-ma , pocisk przenikał przez zielone statki zostało to już naprawione , ponadtto będą jeszcze dodane generatory bonusów i każdy level będzie miał odmienną muzyczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Daj nowy plik do ściągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi