PoxiPol Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ok, czytalem juz o tym na GMCommunity, i szukalem rozwiazania, a wiec mam WinSieben 64 bity, i kiedy wlacze gre GMowa, gra zacina sie w ladowaniu przy "prepearing sounds", i troche to tam zajmuje. Jest to dosyc denerwujace, zwlaszcza przy robieniu gry, poniewaz wszystko z rooma usuwam by zobaczyc czy cos dobrze dziala, a tutaj ponad minuta czekania. Czytalem ze to cos ze sterownikami, ale sterowniki realtek sa tylko jedne, mam muzyczna zintegrowana z plyta glowna. Jakies inne mozliwosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Może po prostu masz od cholery dźwięków, albo dużo ważą, albo jedno i drugie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Ja mam tak samo, czasem przy większym projekcie z 5 minut można czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 I dlatego ja do dźwięków używam dll lub ładowania z zewnątrz bo mnie **** strzela jak się projekt zapisuje 2min a jak jeszcze niechcący machnę literówkę w zmiennej to znów czekać muszę. Na Studio brak funduszu na razie i trzeba omijać niedoskonałości 8.1 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 W studio to akurat (na razie) nie wygląda wcale lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Nope. Jak projekt nie ma dzwiekow to dalej z tym jest problem. Sterowniki mam najnowsze i odpowiednie. Glupio. Tutaj nawet nie chodzi o ladowanie za pomoca .dll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 5 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 mam to samo od dawna z tym, że mi się ładuję ok. 20 sek, nawet kiedy nie mam dźwięków. Póki co zbytnio mi to nie przeszkadza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi