kriso99 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Witam, poszukuje dobrego przykładu lub silnika 39dll. Chodzi mi o to głównie aby był podzielony na client i server oraz miał wbudowane chodzenie, dołączanie nowego gracza i opuszczanie gry. Miałem kiedyś taki silniczek ale był format i już nie mam. Szukałem ale nie znalazłem satysfakcjonującego mnie. Jeżeli ktoś ma takie coś to niech podrzuci, będe wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Jest w mojej sygnaturce ;) Edit: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=28204 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 mi coś nie działa, w serwerze i kliencie takie coś mi wyskakuje edit: już wiem trzeba to zainstalować, ale nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Naucz się czytać ze zrozumieniem, to pomaga, wszystko napisałem w temacie z silnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 nie umiem tego zainstalować, gdzie robie błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 A co instalujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 39dllext.gex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Dziwne, powinno działać spróbuj pobrać gexa z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 pytanie jeszcze, do jakiej wersji gma probuje to dolaczyc, bo ponoc gm studio nei wspiera w ogole dlli, ale tu gnysek musi sie wypowiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Pisze wyraźnie "game maker 8.0 pro" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 aaa, no pacz, na telefonie nie mam grafik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 dodam że inne gex'y mi działają tylko ten mi nie wchodzi EDIT: dobra nie ważne, może ma ktoś przykład 39dll.dll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Odpal GM jako administrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Jak ci zależy to pozamieniaj funkcje na orginalne, atwg to w internecie jest pełno przykładów wystarczy poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 mam administratora po 2 inne gex'y mi działają, z tym jest tylko jakiś błąd ściągałem z innego źródła ale też nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Wszystkim innym działa tylko tobie nie. Tak jak już powiedziałem, w internecie jest multium przykładów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 dobra znalazłem, dzięki za starania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi