Flashek Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Jaki windows na AMD Athlon 1800 XP + , ATI Radeon 9550 256 MB , 1.5 GB ram ? Xp był niestabilny , Widnwos 7 był ok ale na taki sprzęt to zipiał ledwo , windows 8 jest aktualnie ale neistety pełny niedociągnieć i nie wszystko działa . Myślicie że Vista będzie odpowiednia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 XP z jakim service packiem? Oryginalny czy wynalazek z torrentów? Ja bym stawiał na XP najbardziej, z vistą wykończysz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 XP i 7demka powinny chodzić bezproblemowo, Visty nie ruszaj bo będzie muliło jak cholera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashek Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 XP Sp3 i WIn 7 SP 1 a teraz Win 8 CP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 XP SP3 zostaw i już. I tak wszelkie gry i programy, które już są tak tworzone, że na XP nie będą działać, to na tym sprzęcie Ci nie pójdą. A jak coś to zawsze Vistę zdążysz wgrać. Wbrew obiegowym plotkom, to ten system bardzo dobrze chodzi po wgraniu service packów ;) . 3 lata na niej pracowałem i sobie ceniłem ten system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashek Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Widows XP sp3 chodził tak sobie za to windows 7 o wiele szybciej jednakże za słaby PC't Sproboje Viste sp2 Home Basic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Skoro Windows XP chodził Ci tak sobie, to Vista tym bardziej będzie tak chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ja proponuję, byś przysiadł nad Windows XP i powyłączał zbędne usługi i inne nie-wiadomo-po-co badziewia, uda ci się go nieźle podtuningować Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Albo przesiądź się na linuxa, powyłączaj wszystkie addony, wyłącz tryb graficzny, odłącz monitor i rób wszystko intuicyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Pomysł ciekawy, tylko kijowo się filmy ogląda w konsoli; neta też się ciężko przegląda. Ale będzie chodził jak burza Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flashek Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Zawsze wiedziałem że konsola to przyszłość! Małe czarne okienko nigdy mnie nie zawiodło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Maja 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Win XP na czysto zuzywa raptem 100MB ramu, tymczasem na Win 7 nie da się pracować dobrze bez co najmniej tych 2GB ramu, a co dopiero na Win8 (jesli ktos twierdzi, ze jest inczaczej - to tylko marketingowe zagrywki). Poza tym, Win 8 nie jest jeszcze w sprzedaży, zatem nie wszystko do niego trafiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Proponuje Łindołsa 7 bo mam ja go z Operą i działa dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Po za tym znowu gnysek pieprzy głupoty o tych 2 gigach ramu. 7 na 1-1,5 GB chodzi ładnie i nic nie zwalnia nawet przy kilku otwartych aplikacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Wg Microsoftu 1GB RAM to minimum dla wersji 32-bit: http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows...em-requirements więc raczej nie powinno dziwić, że działa ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi