OriPL Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Tytuł:Catch The Clown - The Big Return Gatunek: Catch The Clown o.O Opis: Głównym celem jest złapanie piłki która porusza się na ekranie przez gracza. Z czasem ilość piłek wzrasta. Mamy ograniczoną ilość czasu (30 sekund). Gra się na punkty. Kto zdobędzie więcej punktów ten wygrywa. Jest 5 zdań... wymóg spełniony lol... Dobra teraz tak troche na serio, dla czego ja to w ogóle tutaj wrzucam? Otóż postanowiłem po programować troche w C++, i troche sie przy tym narobiłem, wiem że w game maker taka gra to 10 min roboty, Dla ludzi programujących w C++ pewnie coś ok 20min... ja sie dopiero uczę i robiłem to cały dzień (hahah huhuh wyśmiejcie mnie xD zmarnowałem cały dzień by napisać Catch The Clown)... Całość działa na Allegro... Tyle moge powiedzieć... kupa niezorganizowanego kodu który jako tako działa... Jestem z niego dumny :D Ps. Dawno mnie tu nie było :crying: Download: https://gmclan.org/up3309_4_CatchTheClown.html Rozmiar pliku: 453KB (Po rozpakowaniu 2.55MB) Autorzy: Programowanie: OriPL Fabuła: OriPL Grafika: OriPL Muzyka: OriPL Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 niestety nie ma co oceniać :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 naprawde rewolucyjny sequel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Mi nawet nie działa. Kiedy uruchamiam grę wyskakuje błąd i się wyłącza. To sobie pograłem. Ty chociaż to napisałeś w c++ nie ważne w ile. Ja bym takiej gry to nigdy nie zrobił, może kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 naprawde rewolucyjny sequel smile2.gif No ba! :D bo mój xD :D Kiedy uruchamiam grę wyskakuje błąd i się wyłącza. Jakiś konkretny błąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Background mogłeś dać teksturą zamiast całego. I piłki mogłyby sie od siebie odbijać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Z czasem ilość piłek wzrasta Słaby pomysł, bo po kilku kliknięciach nie trzeba nawet celować, bo piłki są wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jakiś konkretny błąd ? Normalny ;D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 A wypakowałeś w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 A wypakowałeś w ogóle? Archiwa rzadko miewają rozszerzenie .exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 @up Możliwe , że temu 2 piętra nade mną chodziło o to , że plik jest w archiwum i wtedy coś się psuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Archiwa rzadko miewają rozszerzenie .exe W archiwum jest gra (exe), dllka i parę grafik. Jeśli odpalił exeka z archiwum, to wypakowało SAMEGO EXEKA do tempa, a dllki już nie. Przy wczytywaniu gra chce dllke, ale jej nie ma i wywala błąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ja bym takiej gry to nigdy nie zrobił, może kiedyś. dobrze wiedzieć :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Wypakowałem i tak nie działa bo wyskakuje ten błąd :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi